Badmeubel op maat

Onze badkamer projecten

Landelijke badkamers volgens uw eigen ontwerp

Martinique badkamers denkt graag met u mee over allerlei soort badkamers, maar u kunt natuurlijk een voorkeur hebben voor badkamers in landelijke stijl. Hierin zijn wij graag uw partner. In onze badkamer showrooms hebben we verschillende badkamers in landelijke stijl opgesteld voor u. Zo krijgt u een idee van wat er zoal onder een badkamer in landelijke stijl valt. Verder hebben wij ook verschillende maatoplossingen voor badkamers in landelijke stijl die helemaal worden afgestemd op uw wensen.

 

Onze collectie aan badkamers in landelijke stijl bestaan vooral uit producten van St. James, Aqua Prestige en Heck Badkamers en bij het maken van een badkamer in landelijke stijl zullen we deze producten dan ook veel gebruiken en adviseren. Wij bieden ook de mogelijkheid om landelijke bad meubels op maat te maken. Denk hierbij dan aan een robuust eiken meubel met natuurstenen opzet kommen.

 

Impressie landelijke badkamers

moderne badkamer

Badkamer in moderne stijl

Moderne badkamers volledig afgestemd op uw wensen

Martinique Badkamers is een totaalleverancier voor uw badkamer. Wij leveren diverse moderne badkamers speciaal op uw wensen afgestemd en voor een goede indruk van wat er zoal mogelijk is nodigen we u graag uit in onze badkamer showrooms.

 

Onze exclusieve moderne badkamers kunnen geleverd worden zoals u wilt. Wilt u zwarte vloertegels, een gestucte badkamer, een Geberit Aqua Clean of kwalitatieve hoogstaande wandclosets? Klop bij ons aan en wij maken het voor u werkelijkheid en dat uiteraard allemaal passend binnen uw budget.

Martinique werkt voor de moderne badkamer met Europese kwaliteitsmerken. Veel van de materialen die wij gebruiken komen uit Italië, het designland bij uitstek. Door te werken met andere merken en materialen kun je een badkamer realiseren geheel naar eigen wens die niet op elke hoek van de straat te koop is.

 

Maatwerk badkamers in onze badkamer showroom

Martinique Badkamers heeft jarenlange ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende badkamers. Zo kunt u in onze showroom te Amersfoort terecht om inspiratie op te doen. Wij kunnen voor u al het maatwerk verzorgen in uw badkamer, ons maatwerk richt zich enkel en alleen op de wensen van u als klant, waardoor het idee dat u heeft tot in de puntjes gerealiseerd kan worden.

 

Een team van ervaren medewerkers kan voor u uw maatwerk badkamer installeren met de laatste technieken en dat in zowel landelijke als moderne vorm. Kom gerust bij ons langs om alle mogelijkheden te bespreken.

 

VIP afspraak maken

moderne badkamer

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak