MARTINIQUE BADKAMERS

Badkamer Soest

COMPLETE BADKAMER INCLUSIEF MONTAGE IN SOEST

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer en woont u in Soest? Martinique Badkamers is dé badkamerspecialist die zowel het ontwerp als de plaatsing voor u regelt. We maken hem helemaal naar wens en hebben ervaring in de meest uiteenlopende badkamer stijlen. Voelt u wat voor de landelijke of moderne stijl? Of wilt u graag een echte wellness badkamer? Kom inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom in de buurt van Soest. Dan denken we graag met u mee.

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

WIJ ONTWERPEN EN PLAATSEN UW DROOMBADKAMER IN SOEST

Wij zijn een zogenaamde full service badkamerspecialist. Dit houdt in dat wij het badkamerontwerp voor uw badkamer in Soest maken en hem ook zelf komen plaatsen. Op deze manier sluit alles mooi op elkaar aan. En u heeft zo ook slechts één aanspreekpunt, wat wel zo prettig is. Wij houden rekening met uw wensen, maar ook met het uw budget.

Onze specialisten ontwerpen een unieke en persoonlijke badkamer voor u en zetten dit gratis om in een 3D-ontwerp. Zo ziet u direct hoe het eindresultaat zal zijn. En kunt u goed inschatten hoe dit er bij u thuis in Soest uit zal zien. Bent u helemaal tevreden? Dan maken we een afspraak voor het plaatsen van uw nieuwe badkamer.

DOE INSPIRATIE OP IN ONZE BADKAMER SHOWROOM

Uiteraard zijn wij volledig op de hoogte van de laatste trends en innovaties op badkamergebied. En die u ook in het echt komen bekijken in onze uitgebreide showroom in de buurt van Soest. Deze is (op afspraak) altijd geopend en beschikt over diverse badkameropstellingen in de stijlen modern, landelijk en wellness.

Richt u in onze showroom vooral op wat u mooi vindt. En vergeet hierbij even de afmetingen van uw eigen badkamer thuis in Soest. Als ervaren badkamerspecialist vertalen wij de stijl van uw voorkeur eenvoudig naar uw eigen badkamer. Met een handige vloerindeling of door een badkamermeubel of douchedeur op maat te maken vinden wij altijd een oplossing.

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Wij zijn dé badkamerspecialist in de regio Soest en kunnen de meest uiteenlopende badkamers voor u ontwerpen en maken. Wij denken graag met u mee en onderscheiden ons verder met:

  • 25 jaar ervaring
  • Gratis 3D-ontwerp
  • Breed assortiment
  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Vaste monteurs
  • Eigen parkeerplekken
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

AFSPRAAK MAKEN BIJ MARTINIQUE BADKAMERS

Voor het renoveren of plaatsen van een badkamer in Soest gaat u naar Martinique badkamers. Maak een afspraak via ons contactformulier. Telefonisch via 033-24 644 70. Of stuur een e-mail naar info@martiniquebadkamers.nl.