MARTINIQUE BADKAMERS

Badkamer Hoevelaken

COMPLETE BADKAMER KOPEN EN LATEN PLAATSEN HOEVELAKEN

Woont u in Hoevelaken en wilt u graag een badkamer laten plaatsen of renoveren? Hiervoor kunt u terecht bij Martinique Badkamers. Als badkamerspecialist met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij de meest uiteenlopende badkamers voor u ontwerpen én maken. Een landelijke of moderne badkamer misschien? Of een echte wellness badkamer? In onze uitgebreide showroom in de buurt van Hoevelaken vindt u alles wat u zoekt. Maak een afspraak, dan denken we graag met u mee.

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

BADKAMER HOEVELAKEN: VAN ONTWERP TOT OPLEVERING

Wie een badkamer bij ons koopt kan erop rekenen dat wij het hele proces van begin tot eind begeleiden. Dat betekent dat u van het eerste ontwerp tot aan de oplevering één aanspreekpunt heeft. En dat is natuurlijk wel zo makkelijk. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een badkamerontwerp voor uw badkamer in Hoevelaken, waarbij het ook voor ons pas klaar is als u 100% tevreden bent.

Op deze manier ontwerpen we een unieke en persoonlijke badkamer voor u. En deze zetten we voor u gratis om in een 3D-ontwerp. Zo wordt het minder abstract en ziet u meteen het eindresultaat. Dat maakt het makkelijker om te zien of dit dé badkamer voor uw huis in Hoevelaken is. Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan plannen we een datum in, waarop onze ervaren monteurs hem bij u komen plaatsen

DOE INSPIRATIE OP IN ONZE BADKAMER SHOWROOM

Wij beschikken over een eigen showroom in de buurt van Hoevelaken. Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan tegels en sanitair, maar ook verschillende badkameropstellingen in de stijlen: wellness, landelijk en modern. Onze showroom is (op afspraak) altijd geopend, ook in de avond!

Let in onze badkamershowroom vooral op wat u mooi vindt. De afmetingen van uw eigen badkamer in Hoevelaken zijn op dat moment minder belangrijk. Als ervaren badkamerontwerper én -installateur vertalen wij uw wensen eenvoudig naar uw eigen badkamer. Met een slimme lay-out en met maatwerk, zoals door het op maat maken van de douchedeur of het badkamermeubel, krijgt u de badkamer die u wilt!

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Als dé badkamerspecialist in de regio Hoevelaken zijn wij in staat om de meest uiteenlopende badkamers voor u ontwerpen en te realiseren. Advies nodig? Wij denken graag met u mee! Ook kunt u bij ons altijd rekenen op:

  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Breed assortiment
  • Vaste monteurs
  • Gratis 3D-ontwerp
  • 25 jaar ervaring
  • Eigen parkeerplekken
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • Van ontwerp tot plaatsing
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

AFSPRAAK MAKEN BIJ MARTINIQUE BADKAMERS

Wilt u de badkamer van uw huis in Hoevelaken laten renoveren of een volledig nieuwe badkamer laten plaatsen in een nieuwbouw huis? Maak een vrijblijvend een afspraak via het contactformulier, dan denken we graag met u mee. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar via 033-24 644 70 en kunt u ons mailen op info@martiniquebadkamers.nl.