MARTINIQUE BADKAMERS

Badkamer Soesterberg

BADKAMER ONTWERP EN INSTALLATIE SOESTERBERG

Weet u al welke badkamer wilt u hebben in Soesterberg? Bij Martinique Badkamers denken graag met u mee. We maken aan de hand van uw wensen een badkamerontwerp op maat en doen ook de plaatsing! Ontdek wat er mogelijk is in onze eigen showroom met de laatste badkamertrends en badkameropstellingen in verschillende stijlen. Als dé badkamerspecialist van de regio Soesterberg maken wij uw badkamer helemaal naar wens. Maak vrijblijvend een afspraak, dan maken we gratis een 3D-ontwerp voor u.

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

VAN BADKAMERONTWERP TOT OPLEVERING IN SOESTERBERG

Bij ons kunt u terecht voor een betaalbare badkamer. We ontwerpen hem aan de hand van uw wensen en komen hem ook bij u plaatsen. Doordat wij het proces van a tot z begeleiden, heeft u slechts één aanspreekpunt waar u altijd bij terecht kunt.

Wij willen dat u 100% tevreden bent. Daarom maken we gratis een 3D-ontwerp voor u om het uitzoeken van een nieuwe badkamer minder abstract te maken. Zo bent u in uw huis in Soesterberg verzekerd van een uniek en persoonlijk badkamerontwerp dat helemaal naar wens is. Het zetten van uw nieuwe badkamer gebeurt door onze eigen ervaren badkamermonteur.

BEZOEK ONZE BADKAMER SHOWROOM VOOR INSPIRATIE

In onze eigen badkamer showroom vlak bij Soesterberg maakt u kennis met ons uitgebreide aanbod tegels en sanitair. En kunt u inspiratie opdoen in de verschillende badkameropstellingen. Welke badkamerstijl past bij u? Landelijk, modern of wellness? Onze showroom is – op afspraak – altijd geopend, ook in de avonduren!

Vind inspiratie, laat u adviseren door onze experts en kijk vooral naar wat u mooi vindt. Ook al heeft uw badkamer thuis een heel andere vorm of afmetingen dan onze stijlstudio’s: wij weten dit altijd te vertalen naar uw badkamer in Soesterberg. Met een slimme lay-out of het op maat maken van een douchedeur of badkamermeubel zorgen wij dat u de badkamer krijgt die u wilt!

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Wij kunnen de meest uiteenlopende soorten badkamers voor u ontwerpen en realiseren. En zijn daarnaast ook betaalbaar. Andere fijne voordelen zijn:

  • 25 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Vaste monteurs
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Gratis 3D-ontwerp
  • Eigen parkeerplekken
  • Van ontwerp tot plaatsing in Soesterberg
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Maak een vrijblijvend een afspraak, dan maken we een mooi ontwerp voor de badkamer van uw woning in Soesterberg. Vul het contactformulier in, dan nemen we contact met u op. Ook kunt u ons bellen op 033-24 644 70 of een e-mail sturen info@martiniquebadkamers.nl.