MARTINIQUE BADKAMERS

Wellness badkamer

EXCLUSIEVE WELLNESS BADKAMER LATEN MAKEN

Wilt u een echte wellness badkamer waarin u optimaal kunt genieten van rust en comfort? Martinique Badkamers is dé badkamerspecialist die exclusieve badkamers ontwerpt en ze ook zelf plaatst. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om te ontspannen. Zit u straks heerlijk te bubbelen in uw eigen bubbelbad of te ontspannen in de sauna? Neem contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en maken een ontwerp op maat!

Wellness badkamer met sauna
Sauna in wellness badkamer

BETAALBAAR EEN STIJLVOLLE WELLNESS BADKAMER

Wat is er fijner dan een lange vermoeiende dag af te kunnen sluiten in uw eigen wellness badkamer. Een aangename ruimte waarin u rust en comfort vindt. En die voorzien is van alle luxe die een mens zich maar wensen kan. Als dé badkamerexpert kunnen wij een exclusieve wellness badkamer voor u ontwerpen en deze ook bij u plaatsen. Kom langs om uw wensen te bespreken, dan kijken we samen wat er mogelijk is. Met het 3D-ontwerp, dat wij gratis voor u maken, ziet u meteen hoe uw wellness badkamer er in de praktijk uit komt te zien.

BADKAMER DIE VAN ALLE LUXE IS VOORZIEN

In ons brede assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor de wellness badkamer van uw dromen. Mooie tegels en andere materialen voor op de muren en vloeren, de mooiste badmeubels en natuurlijk de vele luxe opties, zoals bubbelbaden en sauna’s, die van uw badkamer een echte relaxruimte maken.

In onze voorbeeldbadkamers kunt u gemakkelijk inspiratie opdoen. Maakt u zich hierbij geen zorgen over het formaat van uw eigen badkamer. Wij kunnen onze douchecabines, badkamermeubelen en zelfs complete sauna’s gewoon voor u op maat maken.

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Doordat wij ervaring hebben met de meest uiteenlopende badkamers, kunnen wij van elke badkamer een wellness badkamer maken. Volledig naar uw wensen en passend binnen uw budget. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid! Andere voordelen zijn:

  • Vaste monteurs
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • Breed assortiment
  • Eigen parkeerplekken
  • Gratis 3D-ontwerp
  • 25 jaar ervaring
Wellness badkamer met ligbad
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ MARTINIQUE BADKAMERS

Ontspant u binnenkort ook in uw eigen wellness badkamer? Maak dan een afspraak bij Martinique Badkamers. Gebruik ons contactformulier om uw interesse kenbaar te maken, dan nemen wij snel contact met u op. Verder kunt u ons bellen op 033-24 644 70 en mailen via info@martiniquebadkamers.nl.

Ons werkgebied

Martinique Badkamers is werkzaam in o.a. Barneveld, Hilversum, Hoevelaken, Leusden, Naarden, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Amersfoort. Onze showroom bevindt zich in Amersfoort.