MARTINIQUE BADKAMERS

Badkamer Utrecht / badkamer showroom Utrecht

BETAALBAAR EEN STIJLVOLLE BADKAMER IN UTRECHT

Is de badkamer van uw huis in Utrecht toe aan een nieuwe look? Daar helpt Martinique Badkamers u graag mee. Wij ontwerpen én maken betaalbare badkamers die helemaal aan uw wensen voldoen. Kies uit verschillende stijlen, zoals de landelijke, moderne of wellness badkamer. Dan denken wij graag met u mee en maken we een persoonlijk en uniek ontwerp.
Neem voor meer informatie contact op. Of maak een afspraak in onze uitgebreide showroom in Utrecht.

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

DROOMKAMER LATEN ONTWERPEN EN PLAATSEN IN UTRECHT

Bij Martinique Badkamers leveren wij altijd full service. Dit betekent dat wij het badkamerontwerp voor u maken en ook de plaatsing doen. Dit ontwerp maken wij volledig aan de hand van u wensen en budget. Hierdoor ontstaat er een uniek en persoonlijk ontwerp en wordt het helemaal uw badkamer.

Dankzij het 3D-ontwerp, dat wij gratis voor u maken, krijgt u een goed beeld van het eindresultaat. Zo kunt u goed inschatten hoe de badkamer van uw huis in Utrecht er straks uit komt te zien. Wanneer u helemaal tevreden bent, sturen we onze vakmensen langs om hem voor u te realiseren.

BEZOEK ONZE BADKAMER SHOWROOM IN AMERSFOORT

Op het gebied van badkamers valt er heel wat te kiezen. Kom daarom gerust eens bij ons langs om inspiratie op te doen. In onze badkamer showroom in Amersfoort hebben wij diverse landelijke en moderne badkamers voor u opgesteld. Maakt u zich hierbij geen zorgen over het formaat van uw eigen badkamer, maar kijk gewoon naar wat u mooi vindt. Wij kunnen van elke badkamer een echte wellness badkamer maken, waarbij we badkamermeubels en zelfs complete douchecabines gewoon voor u op maat kunnen maken.

DOE INSPIRATIE OP IN ONZE BADKAMER SHOWROOM

Wanneer het op badkamers aankomt, valt er heel wat te kiezen. Kom voor inspiratie daarom eens rustig rondkijken in onze badkamer showroom in de buurt van Utrecht. Hier hebben wij verschillende badkamers voor u opgesteld: landelijke, moderne en echte wellness badkamers! Ook hebben wij de laatste trends en snufjes op badkamergebied.

Ontdek, terwijl u rondkijkt, vooral wat u mooi vindt en maakt u zich geen zorgen over de afmetingen of vorm van uw eigen badkamer in Utrecht. Richt u op wat u aanspreekt. Met onze ervaring vinden wij altijd wel een oplossing om uw wensen te realiseren. Zo maken we badkamermeubels op maat en zelfs complete douchecabines!

Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Wij maken de badkamer van uw dromen en regelen hierbij alles voor u. Van het eerste ontwerp tot aan de plaatsing bij u thuis in Utrecht. Andere voordelen zijn:

  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Breed assortiment
  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • 25 jaar ervaring
  • Vaste monteurs
  • Eigen parkeerplekken
  • Gratis 3D-ontwerp

RONDKIJKEN IN ONZE BADKAMER SHOWROOM?

Is uw woning in Utrecht toe aan nieuwe badkamer? Neem dan contact op via ons contactformulier en maak vrijblijvend een afspraak in onze badkamer showroom. Verder zijn we ook telefonisch bereikbaar op 033-24 644 70 en via de mail op info@martiniquebadkamers.nl.