MARTINIQUE BADKAMERS

Over ons

Bent u op zoek naar een badkamer met stijl en sfeer?

Martinique Badkamers is gevestigd in Amersfoort en helpt u graag bij het maken van uw keuze. Sinds 1998 bestaat Martinique Badkamers en is begonnen in Home en Lifestyle de Havenaer.

De naam van Martinique Badkamers is ontstaan uit een samenvoeging van de namen van de eigenaren: Martijn en Monique van Maanen. Samen hebben wij een passie voor landelijke en moderne exclusieve badkamers. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor elke vorm van badkamers evenals sanitair.

Maatwerk badkamer Amersfoort en omstreken

In onze showrooms hebben wij verschillende klassieke en moderne badkamers. Zo kunt u een idee krijgen van wat er zoal door Martinique Badkamers in Amersfoort gerealiseerd kan worden.

Of u nu juist op zoek bent naar een hele nieuwe badkamer of uw huidige badkamer wilt renoveren, bij Martinique Badkamers in Amersfoort bent u aan het juiste adres. Wij kunnen een badkamer volledig voor u op maat maken en monteren dit ook nadat het gehele traject door ons van ontwerp tot ontwikkeling voor u is uitgestippeld.

De installatie en montage van uw complete badkamer zal worden gedaan door een ervaren team van deskundige medewerkers van Martinique Badkamers in Amersfoort. Martinique Badkamers neemt in feite alles wat komt kijken bij het installeren van een nieuwe badkamer uit uw handen. U heeft dan ook één aanspreekpunt en dat is wel zo handig!

Verder kunt u bij Martinique Badkamers in Amersfoort terecht voor meer dan alleen badkamers. Wij hebben dan ook een uitgebreide sanitair afdeling waar u terecht kunt voor heel veel verschillende producten.

Dit loopt uiteen van wandclosets tot de Geberit Aqua Clean.

Maar dat is nog niet alles!

Wij kunnen u namelijk ook helpen als u op zoek bent naar tegels. Of het nou zwarte vloertegels zijn, toilettegels of keukentegels, Martinique Badkamers is uw adres.

Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

AFSPRAAK MAKEN IN ONZE BADKAMER SHOWROOM

Wij maken badkamers in de regio Amersfoort, waar we ook Hooglanderveen, Hoogland, Bunschoten, Spakenburg, Baren, Blaricum, Eemnes en Vathorst toe rekenen.
Heeft u hier interesse in? Gebruik dan het contactformulier voor een afspraak in onze badkamer showroom in Amersfoort. Voor andere vragen belt of mailt u ons op 033-24 644 70 of info@martiniquebadkamers.nl.