MARTINIQUE BADKAMERS

3D ontwerp badkamer / 3D ontwerp badkamers

GRATIS 3D ONTWERP VAN UW BADKAMER

Wilt u een 3D ontwerp laten maken van uw toekomstige badkamer? Bij Martinique Badkamers zetten we uw wensen en voorkeuren gratis om in een 3D ontwerp. Zo komt het badkamerontwerp tot leven en dat kiest een stuk makkelijker. Als badkamerspecialist denken wij graag met u mee. Onze specialisten hebben ervaring met de meest uiteenlopende soorten badkamers en regelen alles voor u, van het ontwerp tot het plaatsen. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom, dan maken we voor uw nieuwe badkamer een 3D-ontwerp op maat!

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

3D ONTWERP LAAT UW BADKAMER TOT LEVEN KOMEN

Wanneer u aan het kijken bent voor een nieuwe badkamer heeft u vast genoeg ideeën en wensen. Er zijn elementen die u graag terug zou zien. En misschien heeft u als een bepaalde badkamerstijl in gedachten. Als badkamerspecialist helpen wij u graag om al uw ideeën en wensen te vertalen naar uw droombadkamer. Het gratis 3D ontwerp dat wij voor u maken is daar een handig hulpmiddel bij.

Met een 3D ontwerp brengen we het badkamerontwerp tot leven en ziet u meteen hoe uw de kleuren, materialen en de vloerindeling uitpakken. Een wijziging is zo gemaakt. Hierdoor kunt u eenvoudig meerdere opties uitproberen. Een bubbelbad, zou dat passen? We proberen het gewoon uit!

IN ONZE SHOWROOM VINDT U ALLES WAT U NODIG HEEFT

Onze showroom bevat alles wat u nodig heeft voor het inrichten van uw droombadkamer. Dit is dan ook een uitstekende plek om inspiratie op te doen. Welke badkamer stijl vindt u nu eigenlijk mooi? En welke elementen moeten er sowieso inzitten? In onze showroom vindt u een breed assortiment aan tegels, ligbaden, sauna’s, luxe douches, badkamermeubelen en vele andere opties. Deze vindt u ook terug in de verschillende badkameropstellingen in de stijlen landelijk, modern en wellness. Wat u mooi vindt verwerken wij in een 3D ontwerp op maat!

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Wanneer u maar niet kunt beslissen wat u met uw badkamer wilt, gaat u naar Martinique. Wij ontwerpen en maken een exclusieve badkamer voor u op basis van uw wensen en voorkeuren. Andere redenen om voor ons te kiezen zijn:

  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • 25 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Vaste monteurs
  • Eigen parkeerplekken
  • Gratis 3D-ontwerp
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

GRATIS 3D ONTWERP BADKAMER AANVRAGEN

Wilt u langskomen voor een gratis 3D ontwerp van uw toekomstige badkamer? Maak dan vrijblijvend een afspraak via ons contactformulier. Wij nemen dan snel contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Per telefoon bereikt u ons op 033-24 644 70 en via de mail op info@martiniquebadkamers.nl.