MARTINIQUE BADKAMERS

Badkamer Leusden

BADKAMER NAAR WENS IN LEUSDEN

Heeft u in Leusden een nieuwe badkamer nodig? Bij Martinique Badkamers kunt u terecht voor een betaalbare nieuwe badkamer die helemaal aan uw wensen voldoet. We maken een maken een uniek en persoonlijk ontwerp voor u en regelen ook de plaatsing! Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom en doe inspiratie op in onze verschillende badkamer stijlstudio’s. Wij zijn dé badkamerspecialist die de badkamer in uw huis in Leusden verandert in een droombadkamer.

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

VAN BADKAMERONTWERP TOT REALISATIE IN LEUSDEN

Bij ons kunt u terecht voor een betaalbare badkamer die helemaal aan uw wensen voldoet. Een badkamer is bij ons namelijk pas af als u 100% tevreden bent. Doordat we zowel het ontwerp als de uitvoering doen, zijn de lijnen kort en kunnen we precies dat leveren wat we beloofd hebben.

Een belangrijke factor hierin is dat wij altijd gratis een 3D-ontwerp voor u maken. Zo maken we het ontwerpproces minder abstract. En kunt u beter inschatten hoe ons badkamerontwerp er bij u thuis in Leusden uit zal zien.

DOE INSPIRATIE OP IN ONZE BADKAMER SHOWROOM

Inspiratie voor uw badkamer in Leusden vindt u in onze eigen showroom met een uitgebreid aanbod sanitair, badkamermeubels en tegels. Maar ook badkameropstellingen in de stijlen wellness, modern en landelijk. Langskomen kan in principe altijd wanneer u een afspraak maakt, ook in de avonduren.

Kom langs, laat u adviseren door onze specialisten en ontdek wat u mooi vindt. Heeft u geen standaard badkamer? Dat is geen probleem. Kijk gewoon naar wat u mooi vindt, dan weten wij dit naadloos naar de beschikbare ruimte in uw badkamer in Leusden te vertalen. Met maatwerk of een slimme lay-out zorgen wij dat u de badkamer krijgt die u wilt!

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Wij zijn zeer ervaren en kunnen praktisch elke badkamer voor u ontwerpen en realiseren. En dat doen we ook nog eens betaalbaar! Andere fijne voordelen zijn:

  • Breed assortiment
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Gratis 3D-ontwerp
  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Vaste monteurs
  • Eigen parkeerplekken
  • 25 jaar ervaring
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom. Dan maken wij een ontwerp op maat voor de badkamer van uw huis in Leusden. Een afspraak maakt u door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan snel contact met u op. Ook zijn we bereikbaar per telefoon en e-mail op 033-24 644 70 en info@martiniquebadkamers.nl.