MARTINIQUE BADKAMERS

Badkamer installatie

DÉ BADKAMER INSTALLATIE VOOR UW BADKAMER!

Zoekt u een ervaren badkamerspecialist voor de installatie van uw nieuwe badkamer? Martinique badkamers regelt alles voor u, van het ontwerp tot de plaatsing. Hierdoor heeft u maar één aanspreekpunt, wel zo makkelijk! Wij kunnen de meest uiteenlopende soorten badkamers voor u maken en zorgen hierbij altijd voor een uniek en persoonlijk ontwerp. Kom langs in onze showroom voor inspiratie en laat gratis een 3D-ontwerp maken. De installatie laat u over aan onze ervaren monteurs. Maak een afspraak via het contactformulier!

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

NIEUWE BADKAMER VAN ONTWERP TOT INSTALLATIE

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en de installatie van exclusieve badkamers, met aandacht voor uw wensen en budget. Onze adviseurs denken wij graag met u mee. En op basis van uw voorkeuren en ideeën maken wij voor u de badkamer van uw dromen. Een unieke badruimte die helemaal aan uw ideaalbeeld voldoet!

Doordat wij gratis een 3D-model van uw toekomstige badkamer maken, ziet u meteen wat wel en wat niet werkt. De vloerindeling, de kleuren, sanitair en het badmeubel kunnen we met een druk op de knop aanpassen, waardoor u gemakkelijk meerdere opties kunt uitproberen. Net zo lang tot u zegt: ‘dit is mijn nieuwe badkamer’, en we over kunnen gaan tot installatie.

VEEL KEUZE IN ONZE SHOWROOM

Wij beschikken over een eigen showroom om inspiratie op te doen. U vindt er tegels in alle kleuren en afmetingen, badkamermeubelen en de laatste trends op sanitairgebied. Er zijn luxe baden, stoomdouches, dubbele wastafels, sunshowers, bubbelbaden en zelfs sauna’s! En dan zijn er nog onze stijlstudio’s met verschillende badkameropstellingen in de stijlen modern, wellness en landelijk. Kijk wat u mooi vindt en wij verwerken in het badkamerontwerp, waarna onze monteur langs komt voor de installatie.

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Bij Martinique bent u verzekerd van een unieke badkamer van hoge kwaliteit die helemaal naar wens is. Wij regelen alles voor u van het ontwerp tot de installatie en gaan voor 100% klanttevredenheid! Andere fijne voordelen zijn:

  • Gratis 3D-ontwerp
  • Eigen parkeerplekken
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • 25 jaar ervaring
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • Breed assortiment
  • Vaste monteurs
  • Van ontwerp tot plaatsing
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

AFSPRAAK INPLANNEN BIJ MARTINIQUE BADKAMERS

Wilt u ons inhuren voor de installatie van een exclusieve badkamer? Via ons contactformulier maakt u een afspraak in onze showroom. Vul het in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever bellen of e-mailen? Dat kan via 033-24 644 70 en info@martiniquebadkamers.nl.