MARTINIQUE BADKAMERS

Badkamer Hilversum

BADKAMER NAAR WENS IN HILVERSUM

Is de badkamer van uw huis in Hilversum toe aan een make-over? Schakel dan Martinique Badkamers in. Wij zorgen voor een uniek en persoonlijk ontwerp en doen ook de plaatsing! En, ook niet onbelangrijk: wij zijn zeer goed betaalbaar. Maak daarom vrijblijvend een afspraak in onze showroom. Hier kunt u inspiratie opdoen en gratis een 3D-ontwerp laten maken. Een droombadkamer voor uw huis in Hilversum begint met een bezoek aan Martinique!

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

VAN BADKAMERONTWERP TOT PLAATSING IN HILVERSUM

Wij maken betaalbare badkamer voor u die helemaal aan uw wensen voldoet. Voor ons is een badkamer namelijk pas af wanneer u 100% tevreden bent. Doordat wij zowel het badkamerontwerp als de installatie voor onze rekening nemen, leveren wij precies dat wat we afspreken.

Hierbij speelt het gratis 3D-ontwerp dat wij voor u maken een grote rol. Een foto zegt meer dan duizend woorden en dat is voor een 3D-model niet anders. U kunt zo vooraf zien hoe ons badkamerontwerp er straks bij u thuis in Hilversum uit komt te zien.

BEZOEK ONZE BADKAMER SHOWROOM

Onze badkamer showroom is op afspraak altijd geopend, ook in de avonduren. Hier ontdekt u wat er allemaal mogelijk is op badkamergebied. Zoals de laatste trends op het gebied van tegels, sanitair en badkamermeubels. Dit ziet u ook allemaal terug in onze voorbeeldbadkamers in de stijlen wellness, modern en landelijk.

Kom langs voor advies en ontdek wat u mooi vindt. Dat uw eigen badkamer misschien een heel andere vorm heeft als de badkameropstellingen in onze showroom hoeft geen probleem te zijn. Richt u vooral op wat u mooi vindt, dan vertalen wij dit probleemloos naar uw badkamer in Hilversum. Door maatwerk of een handige vloerindeling zorgen wij dat u de badkamer van uw domen krijgt!

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Wij nemen u alles uit handen en ontwerpen en plaatsen betaalbaar een badkamer waar u 100% tevreden over bent. Andere redenen om voor ons te kiezen zijn:

  • 25 jaar ervaring
  • Gratis 3D-ontwerp
  • Eigen parkeerplekken
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • Van ontwerp tot plaatsing in Hilversum
  • Breed assortiment
  • Vaste monteurs
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN BIJ MARTINIQUE BADKAMERS

Maak voor een badkamer die helemaal aan uw wensen voldoet een afspraak in onze showroom. Vul hiervoor ons contactformulier in en we nemen snel contact met u op. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar per telefoon en e-mail op 033-24 644 70 en info@martiniquebadkamers.nl. Martinique Badkamers maakt uw droombadkamer in Hilversum!