MARTINIQUE BADKAMERS

Badkamer Barneveld

NIEUWE BADKAMER BARNEVELD – VAN ONTWERP TOT PLAATSING!

Wilt u een badkamer laten plaatsen in Barneveld? Of uw huidige badkamer laten renoveren? Bij Martinique Badkamers vertalen we uw wensen naar de badkamer van uw dromen. Wij regelen het allemaal voor u. Van het ontwerp tot de uitvoering. Maak een afspraak in onze showroom en verken de mogelijkheden. Dan maken wij hier gratis een 3D-ontwerp van zodat u precies kunt zien hoe het wordt. Dé droombadkamer voor uw huis in Barneveld vindt u bij Martinique!

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

VAN BADKAMERONTWERP TOT NIEUWE BADKAMER IN BARNEVELD

Bij ons kunt u terecht voor het laten ontwerpen en maken van de meest uiteenlopende badkamers. We denken graag met u mee en luisteren goed naar uw wensen. Zo ontstaat er een badkamerontwerp waar u 100% tevreden over bent.

Het gratis 3D-ontwerp dat wij voor u maken, levert hier een belangrijke bijdrage aan. Hierin ziet u precies hoe het badkamerontwerp in de praktijk uitpakt. Pas wanneer u helemaal tevreden bent zijn wij het ook en komen onze vakmensen in actie om de badkamer bij u thuis in Barneveld te realiseren.

DOE INSPIRATIE OP IN ONZE BADKAMER SHOWROOM

Wij hebben een eigen badkamer showroom die op afspraak altijd geopend is, ook in de avond! Hier bekijkt u een breed assortiment aan tegels, sanitair en badkamermeubels. Verder vindt er de laatste trends op badkamergebied en onze badkamerstudio’s in de stijlen modern, landelijk en wellness.

Onze tip: kijk vooral naar wat u mooi vindt. Uw eigen badkamer in Barneveld mag dan misschien een heel andere maat of vorm hebben dan onze badkamerstudio’s. Maar dat is geen enkel probleem. Doordat wij maatwerk leveren kunnen wij met een handige vloerindeling of het op maat maken van een badmeubel of de douchedeur zonder problemen uw droombadkamer realiseren.

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Wie een exclusieve landelijke of moderne badkamers wil, maar het graag wel betaalbaar wil houden, gaat naar Martinique badkamers. Wij regelen alles voor u van het ontwerp tot de plaatsing en zijn pas tevreden als u het ook bent. Andere voordelen zijn:

  • Breed assortiment
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Van ontwerp tot plaatsing in Barneveld
  • Vaste monteurs
  • Eigen parkeerplekken
  • 25 jaar ervaring
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • Gratis 3D-ontwerp
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Zoekt u een exclusieve badkamer voor uw huis in Barneveld? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in voor een afspraak met onze badkameradviseur. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 033-24 644 70 en via e-mail op info@martiniquebadkamers.nl.