MARTINIQUE BADKAMERS

Badkamer Naarden

MAATWERK BADKAMER NAARDEN

Wilt u in Naarden een hele nieuwe badkamer? Of uw huidige badkamer laten renoveren? Martinique Badkamers vertaalt uw wensen naar een badkamer op maat. Hierbij doen wij zowel het ontwerp als de uitvoering. Maak een afspraak in onze showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Wij maken dan gratis een 3D-ontwerp voor u zodat u precies weet hoe het wordt. Het creëren van een droombadkamer in Naarden begint bij Martinique!

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

VAN BADKAMERONTWERP TOT COMPLETE BADKAMER IN NAARDEN

Het maken van een unieke en persoonlijke badkamer vraagt om zorg en aandacht. En die krijgt u bij ons. Wij voorzien u van advies en luisteren goed naar wat uw wensen zijn. Zo ontwerpen we een badkamer waar u 100% tevreden over bent.

Het gratis 3D-ontwerp dat wij voor u maken, speelt hierbij een grote rol. Want hierin kunt u precies zien hoe het ontwerp dat wij voor u maken in de praktijk uitpakt. Wanneer alles naar uw wens is komen onze vakmensen bij u langs in Naarden om uw badkamer te realiseren.

KOM LANGS IN ONZE BADKAMER SHOWROOM

Wij beschikken over een eigen badkamer showroom die op afspraak altijd geopend is, ook in de avonduren. In ons brede assortiment vindt u de laatste trends op het gebied van sanitair, tegels en badkamermeubels. Ook vindt u er voorbeeldbadkamers in de stijlen landelijk, wellness en modern om inspiratie op te doen.

Kom kijken wat er allemaal mogelijk is en vraag gerust om advies. Wanneer u weet wat u mooi vindt, vertalen wij dit naar een ontwerp op maat voor uw eigen badkamer in Naarden. Dat deze misschien een heel andere maat of vorm heeft, hoeft geen probleem te zijn. Wij leveren altijd maatwerk! Met een handige vloerindeling of door het badmeubel of de douchedeur op maat te maken, realiseren wij uw droombadkamer.

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Wij ontwerpen en plaatsen exclusieve landelijke en moderne badkamers. Waarbij wij alles voor u regelen en voor niets minder gaan dan 100% klanttevredenheid. Andere voordelen zijn:

  • Gratis 3D-ontwerp
  • Breed assortiment
  • Vaste monteurs
  • Eigen parkeerplekken
  • Van ontwerp tot plaatsing in Naarden
  • 25 jaar ervaring
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Wilt u een exclusieve badkamer, maar dan wel betaalbaar? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in om een afspraak te maken. U kunt ons ook bereiken per telefoon op 033-24 644 70 en via de mail op info@martiniquebadkamers.nl. Martinique Badkamers creëert uw droombadkamer in Naarden!