Badkamers in Amersfoort

Martinique Badkamers

Martinique Badkamers is een gerenommeerde badkamerspecialist, met een badkamer showroom nabij Amersfoort. Het specialisme van Martinique Badkamers is de diversiteit en verscheidenheid aan sanitaire producten in het assortiment.

Toch is er vooral veel te vinden voor degene die geïnteresseerd is het luxere segment badkamer. Denk aan op maat gemaakte individuele producten, tot volledig gestijlde badkamers.

Kom kijken in de showroom Neem contact op

 

Volledige badkamer of losse producten

Bij Martinique badkamers denken we in oplossingen. Het is ons doel elke klant die binnenkomt in onze badkamer showroom tevreden te stellen, of zelfs in positieve zin te verbazen. Daarom zit men bij ons niet vast aan de kaders. Alles behoort tot de mogelijkheden:

 

 

Afhangend van uw specifieke wensen, zijn wij er volledig van overtuigd dat er voor ieder wat wils is. Het voordeel van maatwerk is dat met alle specifieke wensen en eisen rekening gehouden mag worden, waardoor u een hoogwaardige en unieke badkamer krijgt, zo kan men zelf een 3D ontwerp laten maken!

Standaardbadkamers zijn daarentegen relatief gezien goedkoper. Tot slot zijn er ook nog de losse producten, denk bijvoorbeeld aan een wc-pot of ligbad, maar ook aan een douchekop, douchedeuren en andere meubels!

badkamermeubel van hout op maat gemaakt

douchedeur wellness badkamer

Soorten badkamers

Martinique verkoopt een veelzijdigheid aan badkamers, maar grofweg kan onderscheid gemaakt worden tussen de diverse stijlen, met name landelijke badkamers en moderne badkamers. Dit zijn containerbegrippen en daarbinnen is uiteraard heel veel mogelijk. Bekijk onze projecten voor een greep uit de mogelijkheden.

 

Daarnaast zien we dat veel klanten op zoek zijn naar een wellness badkamer: een badkamer die volledig is toegewijd aan het tot rust komen zonder de deur uit te hoeven. Wij verkopen steeds vaker stoomdouches, sauna’s, bubbelbaden en sunshowers, allen producten die op het gebied van luxe en wellness hoog scoren! Al deze producten verkopen wij uiteraard ook, en mocht u specifieke wensen hebben dan horen wij dat gaag.

 

Badkamer showroom Amersfoort

Martinique Badkamers’ showroom ligt in Amersfoort, ideaal als u een badkamer in Amersfoort zoekt. De showroom is gemakkelijk te bereiken vanaf de A1 en vanuit het centrum. In de showroom hebben wij een aantal complete badkamers en producten staan.

Zo kan men de badkamers ‘in het echt’ bekijken. Bovendien helpen onze specialisten graag bij het beantwoorden van eventuele vragen, of denken zij mee over uw badkamer en de mogelijkheden.

 

Een impressie van onze showroom en de routebeschrijving vindt u middels de knoppen hieronder.

 

Kom kijken in de showroom Bekijk op Google Maps

Montage en installatiewerkzaamheden

Martinique verkoopt niet alleen badkamers, we leveren de hoogwaardige kwaliteit tot in de badkamer! Zolang de betreffende badkamer nabij Amersfoort gelegen is, monteren en installeren we de badkamer voor ook voor u. We gaan pas weg op moment dat de badkamer volledig naar wens is gemonteerd. Wel zo fijn!

 

Bent u op dit punt op zoek naar een passende badkamer, dan nodigen we u graag uit om een afspraak te maken, langs te komen of contact op te nemen. Wij denken graag vrijblijvend mee over de mogelijkheden. U zult er geen spijt van krijgen, bekijk onze reviews!

 

Bekijk de reviews Neem contact op

wellness badkamer project

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak