MARTINIQUE BADKAMERS

Badkamer montage / complete badkamer inclusief montage

COMPLETE BADKAMER INCLUSIEF MONTAGE

Wilt u een nieuwe badkamer kopen inclusief montage? Hiervoor gaat u naar Martinique badkamers! Wij ontwerpen én installeren exclusieve badkamers, en houden het ook betaalbaar. Doordat u maar één aanspreekpunt heeft, is het een stuk makkelijker communiceren. U vertelt ons wat u wilt en wij ontwerpen uw droombadkamer. Waarbij u verzekerd bent van een uniek en persoonlijk ontwerp. Maak een afspraak in onze showroom voor een badkamer op maat inclusief montage!

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

BADKAMER ONTWERP ÉN MONTAGE DOOR ÉÉN BEDRIJF

Wij ontwerpen én maken voor u een exclusieve badkamers, binnen uw budget. Doordat wij ervaring hebben met de meest uiteenlopende badkamers zetten wij uw wensen zonder problemen om in een ontwerp voor de badkamer van uw dromen. Een unieke badruimte die volledig aan uw verwachtingen voldoet!

Om deze reden maken wij altijd gratis een 3D-model van uw toekomstige badkamer. Hiermee ziet u snel of de kleuren matchen, of de vloerindeling wel handig is en of het slim is om ons dat fraaie badkamermeubel iets te laten inkorten. Ook is dit een gemakkelijke en overzichtelijke manier om met zekerheid de beste optie te kiezen voordat wij overgaan tot montage.

ONTDEK HET BREDE ASSORTIMENT IN ONZE SHOWROOM

Wij hebben in Amersfoort een eigen showroom waar u alles vindt voor een complete badkamer. In onze collectie vindt u de laatst trends op badkamergebied. Trendy badkamermeubels, tegels in alle kleuren en formaten en het mooiste sanitair. Zo hebben wij luxe stoomdouches, sunshowers, (bubbel)baden, wastafels en ja, zelfs sauna’s in onze collectie!

Ook onze stijlstudio’s zijn het bezoeken waard. Hier hebben wij verschillende badkameropstellingen opgezet in de stijlen landelijk, wellness en modern. En dit kunnen we eenvoudig voor u vertalen naar uw eigen badkamer! De montage in uw badkamer gebeurt volledig door onze eigen vakmensen.

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Doordat wij zowel het ontwerp als de montage van uw nieuwe badkamer doen, hebben wij de kwaliteit altijd volledig in eigen hand. Wij regelen alles voor u en gaan voor niets minder dan 100% klanttevredenheid! Ook bent u bij ons altijd verzekerd van:

  • Van ontwerp tot montage
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • Breed assortiment
  • Vaste monteurs
  • Eigen parkeerplekken
  • 25 jaar ervaring
  • Gratis 3D-ontwerp
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

AFSPRAAK INPLANNEN BIJ MARTINIQUE BADKAMERS

Neem voor een complete badkamer inclusief montage contact met ons op. Maak een afspraak via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever bellen of e-mailen? Dan bereikt u ons op 033-24 644 70 en info@martiniquebadkamers.nl.