MARTINIQUE BADKAMERS

BADKAMER AMERSFOORT

BADKAMER RENOVATIE DOOR DÉ BADKAMERSPECIALIST!

Zoekt u een vakman voor de renovatie van uw badkamer? Dan kunt u terecht bij Martinique Badkamers! Wij ontwerpen en maken de meest uiteenlopende badkamers en regelen hierbij alles voor u. Van het eerste ontwerp tot aan de oplevering van uw nieuwe badkamer. Zo maken wij binnen uw budget de badkamer van uw dromen. Meer weten over de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom, hier kunt u volop inspiratie opdoen en we maken gratis een 3D-model van uw badkamer!

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

BADKAMER RENOVATIE VAN A TOT Z

Een badkamer renovatie is dé manier om uw badkamer een make-over te geven. Of hij nu echt aan vervanging toe is, of omdat u graag een andere look wilt, na een renovatie van uw badkamer is hij weer helemaal up-to-date! Bij ons kunt u terecht voor een unieke en persoonlijke badkamer.

Als badkamerspecialist helpen wij u dan ook graag om uw ideeën en wensen te vertalen naar een droombadkamer. Vervolgens brengen we het badkamerontwerp tot leven door er een 3D-model van te maken. U ziet dan meteen hoe uw badkamer renovatie uitpakt en kunt nog makkelijk wijzigingen laten aanbrengen. Ook de verbouwing zelf regelen wij voor u!

DOE INSPIRATIE OP IN ONZE SHOWROOM

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer? Kom dan langs in onze showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Wij hebben de laatste trends op badkamergebied. Een breed assortiment aan tegels, sanitair en badkamermeubelen. En ook badkameropstellingen in verschillende stijlen. Ontdek welke stijl het beste bij u past. Landelijk, modern of misschien wel een echte wellness badkamer.

Bij ons vindt u alles om uw badkamer renovatie vorm te geven. En past het niet? Dan kunnen wij vaak maatwerk leveren. Een badkamermeubel of douchedeur op maat laten maken is bij ons geen enkel probleem.

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Voor een exclusieve badkamer, die helemaal naar wens is, gaat u naar Martinique. Wij zijn betaalbaar en zorgen voor een geslaagde badkamer renovatie! Andere fijne voordelen zijn:

  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • 25 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Vaste monteurs
  • Eigen parkeerplekken
  • Gratis 3D-ontwerp
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

AFSPRAAK MAKEN BIJ MARTINIQUE BADKAMERS

Wilt u de mogelijkheden van een badkamer renovatie met ons bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak in onze showroom. Vul uw gegevens in op het contactformulier, dan hoort u snel van ons. Daarnaast zijn we per telefoon en e-mail bereikbaar op 033-24 644 70 en info@martiniquebadkamers.nl.