Landelijke Badkamer

Landelijke badkamer

Houdt u van luxe, robuuste materialen en rust? Dan past een landelijke badkamer zeker bij u. Martinique badkamers is specialist in het ontwerpen en realiseren van landelijke badkamers en speelt hierbij in op uw persoonlijke wensen. Of u nu een landelijke badkamer wilt met een bad, een inloopdouche of een meubel gemaakt van speciaal hout; wij maken het mogelijk voor u!

Al meer dan 17 jaar zijn wij specialist in het op maat maken van een badkamer. Hoe gaaf is het als uw persoonlijke ideeën over een landelijke badkamer ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden! Wat voor wensen u ook heeft, wij realiseren het graag voor u.

Wij gaan verder dan de standaard formaten en materialen. Wilt u bijvoorbeeld een douchedeur van vuilafstotend materiaal? Vloerverwarming? Dat is bij Martinique geen enkel probleem. Bij ons kunt u uw landelijke badkamer ontwerpen tot in de kleinste details.

Ja, ik wil een landelijke badkamer

De landelijke badkamer: in te vullen naar uw wensen

Een landelijke badkamer kenmerkt zich door de met name rustige uitstraling gecombineerd met verschillende materialen. Zo staan de materialen hout en steen vrijwel altijd centraal. Wie zoekt naar landelijke badkamers ziet vrijwel altijd deze kenmerkende combinatie naar voren komen. Liever alleen maar steen maar toch een landelijke uitstraling? Gezamenlijk bespreken wij uw wensen en op basis hiervan wordt er een passend ontwerp gemaakt.

Een landelijke badkamer creëren kan niet alleen met nieuwe materialen maar ook met bestaande materialen. Heeft u al een nette badkamer, maar wilt u een landelijke uitstraling creëren? Bespreek het met ons en wij brengen de mogelijkheden in kaart. Soms kunnen er met kleine aanpassingen al vele verbeteringen worden gemaakt.

Persoonlijke wensen bespreken

Inspiratie voor uw droombadkamer

Heeft u nog geen ontwerp in gedachte en wilt u graag inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in onze portfolio of kom bij ons langs in de showroom! Wij hebben niet alleen kijk op de landelijke badkamers maar zijn ook thuis in de moderne en wellness badkamer. Wij zijn actief in de regio Utrecht, Soest, Nijkerk, Amersfoort en Barneveld en omstreken.

Heeft u interesse in een landelijke, moderne of wellness badkamer, maar woont u buiten deze regio? Neem dan contact met ons op zodat wij samen met u uw droombadkamer kunnen realiseren. Tot snel!

VIP AFSPRAAK MAKEN

Exclusieve badkamer

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak