modernkopie
Moderne badkamer
maatwerk
Maatwerk badkamer
landelijk
Landelijke badkamer

Contact

Badkamers in Amersfoort en omgeving

Met een onwijze passie voor het vak staat Martinique badkamers van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar. Met een prachtige showroom gelegen te Amersfoort kunt u de fijne sferen oppikken. We hebben onze showroom namelijk zo ingericht dat u direct een heerlijke indruk krijgt van de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

U kunt bij ons terecht voor een nieuwe badkamer, maar wij helpen u ook graag met het renoveren van uw huidige badkamer. Van het ontwerp bij ons in de showroom of bij u op locatie tot en met de installatie en montage staan onze experts voor u klaar.

Met bijna 20 jaar ervaring durven wij wel te zeggen dat wij de juiste keuze zijn als sanitair specialist Utrecht en wanneer u op zoek bent naar badkamers in Soest, Nijkerk, Amersfoort, Barneveld en omgeving.

Wij zien er naar uit om u te mogen verwelkomen in onze badkamerwinkel te Amersfoort. Wij staan klaar om u uitgebreid advies te geven en samen met u een prachtige badkamer te realiseren. Tot ziens in onze showroom, de koffie staat al klaar!

Kom kijken in showroom

Locatie showroom

 

Ariane 16
3824 MB Amersfoort
T: 033-24 644 70
E:
info@martiniquebadkamers.nl

KvK 32070453

 

Slide background
Slide background

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag:
10:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00

Open route