MARTINIQUE BADKAMERS

Badkamer Nijkerk

STIJLVOLLE BADKAMER LATEN PLAATSEN IN NIJKERK

Heeft u thuis in Nijkerk een badkamer die wel een make-over kan gebruiken? Dan kunt u terecht bij Martinique Badkamers! Wij hebben als specialiteit het ontwerpen en installeren van badkamers in de stijl van uw voorkeur. Wilt u graag een landelijke, moderne of wellness badkamer? Onze experts denken graag met u mee. Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in de buurt van Nijkerk. Dan maken wij een badkamerontwerp op maat voor u.

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

WIJ ONTWERPEN EN PLAATSEN UW DROOMBADKAMER IN NIJKERK

Martinique Badkamers is een full service badkamerspecialist. Wij doen zowel het badkamerontwerp als de plaatsing voor u. Zo sluit alles strak op elkaar aan en heeft u maar één aanspreekpunt, wel zo makkelijk. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om goed rekening te houden met zowel uw wensen als het budget.

Wij maken een uniek en persoonlijk badkamerontwerp voor u, waar we gratis een 3D-ontwerp van maken. Zo ziet u meteen hoe het eindresultaat zal zijn. En hoe dit bij u thuis in Nijkerk uit zal pakken. Is het ontwerp helemaal naar wens is? Dan plannen we zo snel mogelijk een datum in voor de realisatie van uw nieuwe badkamer.

KOM INSPIRATIE OPDOEN IN ONZE BADKAMER SHOWROOM

Wij kunnen wij u alles vertellen over de laatste badkamertrends en -innovaties. Maar kom ze gerust in het echt komen bekijken in onze uitgebreide badkamer showroom vlakbij Nijkerk. Maak een afspraak en vind inspiratie in de diverse badkameropstellingen van onze moderne, landelijke en wellness badkamers!

Let wanneer u rondkijkt in onze showroom vooral op wat u aanspreekt. En niet zozeer of de afmetingen en vorm overeenkomen met uw badkamer thuis in Nijkerk. Als ervaren badkamerspecialist vinden wij altijd wel een manier om dit te vertalen naar uw eigen badkamer. Het op maat maken van een badkamermeubel of douchedeur is geen enkel probleem voor ons.

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Als ervaren badkamerspecialist kunnen wij de meest uiteenlopende badkamers voor u maken. Wij ontwerpen en plaatsen de badkamer van uw dromen in Nijkerk. Ook onderscheiden wij ons met:

  • 25 jaar ervaring
  • Gratis 3D-ontwerp
  • Breed assortiment
  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Vaste monteurs
  • Eigen parkeerplekken
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

AFSPRAAK MAKEN BIJ MARTINIQUE BADKAMERS

Kan de badkamer van uw huis in Nijkerk wel een upgrade gebruiken? Maak vrijblijvend een afspraak, dan denken graag met u mee. Dit kan via ons contactformulier. Door ons te bellen op 033-24 644 70. Of per e-mail via info@martiniquebadkamers.nl.