MARTINIQUE BADKAMERS

Maatwerk badkamer

MAATWERK BADKAMERS VAN ONTWERP TOT OPLEVERING

Bent u op zoek naar een maatwerk badkamer? Voor een badkamer die helemaal naar uw zin is gaat u naar Martinique Badkamers. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende soorten badkamers. Zowel qua stijl als afmetingen. Vertel ons wat u wilt en wij maken betaalbaar een exclusieve badkamer voor u in de stijl van uw voorkeur. Neem vrijblijvend contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden voor uw maatwerk badkamer!

Maatwerk badkamer met ligbad
Maatwerk badkamer met dubbele wasbak

DÉ BADKAMERSPECIALIST DIE ALLES VOOR U REGELT

Bij ons kunt u terecht voor laten ontwerpen installeren van een exclusieve maatwerk badkamer. Oftewel een badkamer die helemaal aan uw wensen voldoet. Of dit nu een landelijke, moderne of een echte wellness badkamer is: wij zorgen ervoor dat hij helemaal naar wens is. Maak daarom een afspraak om uw wensen te bespreken, dan kijken we samen wat er allemaal mogelijk is. Dit brengen we tot leven in een 3D-ontwerp dat wij gratis voor u maken. Zo ziet u direct hoe uw maatwerk badkamer er straks in het echt uit komt te zien.

BADKAMER DIE VAN ALLE LUXE IS VOORZIEN

Alle ingrediënten voor uw maatwerk badkamer vindt u in ons brede assortiment. Wij hebben tegels in alles kleuren en soorten en formaten, sanitair van topmerken, badkamermeubels en vele luxe extra’s zoals sauna’s en bubbelbaden. Kom ze bekijken in onze showroom! Hier vindt u ook onze voorbeeldbadkamers voor extra inspiratie. Maakt u zich hierbij geen zorgen over het formaat en de afmetingen van uw eigen badkamer. Wij kunnen douchecabines, badkamermeubelen en zelfs complete sauna’s gewoon voor u op maat maken.

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende soorten badkamers. Wat de staat en afmetingen van uw huidige badkamer ook zijn: met een maatwerk badkamer van Martinique bent u straks 100% tevreden! Andere voordelen zijn:

  • Vaste monteurs
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • Breed assortiment
  • Eigen parkeerplekken
  • Gratis 3D-ontwerp
  • 25 jaar ervaring
Maatwerk badkamer zolder
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN MAATWERK BADKAMER

Bent u benieuwd naar wat wij van uw badkamer kunnen maken? Maak dan gerust een afspraak, dan gaan we samen om de tafel om de mogelijkheden van een maatwerk badkamer te bespreken. Vul ons contactformulier in, dan nemen we contact op om een afspraak in te plannen. Verder zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 033-24 644 70 en via de mail op info@martiniquebadkamers.nl.

Ons werkgebied

Martinique Badkamers is werkzaam in o.a. Barneveld, Hilversum, Hoevelaken, Leusden, Naarden, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Amersfoort. Onze showroom bevindt zich in Amersfoort.