Sanitair winkel Amersfoort

Sanitair winkel in Amersfoort

Martinique Badkamers is, zoals de naam al doet vermoeden, een specialist op het gebied van badkamers. Sanitair is onze expertise. In onze sanitair winkel in Amersfoort verkopen we allerlei sanitaire producten, van complete badkamers, tot losse deuren, douchekoppen en baden. In onze showroom in de winkel staan bovendien de mooiste producten tentoon gesteld, zodat u gelijk een beeld hebt bij de producten. Het product fysiek zien en voelen is altijd fijn.

 

Breed assortiment aan sanitaire producten

Martinique Badkamers heeft als voornaamste streven om voor iedereen iets passends te kunnen aanbieden, zonder aan kwaliteit of stijl in te leveren. Door de loop van de jaren is ons assortiment gegroeid en passend gemaakt. In onze online showroom kunt u zelf een kijkje nemen door de sanitair winkel annex showroom in Amersfoort, of kom fysiek langs!

 

Online showroom Routebeschrijving

badkamermeubel van hout op maat gemaakt

douchedeur wellness badkamer

Van complete badkamer tot losse onderdelen

Ook als u niet zoekt naar een complete badkamer, bent u bij ons aan het juiste adres! Naast complete badkamers in diverse stijlen (van landelijk tot modern) verkopen wij ook los sanitair. Van losse badkamerdeuren tot ligbaden of handdoekrekken, in onze sanitairwinkel vindt u ze allemaal.

 

Bovendien zetten we graag een extra stap, simpelweg om de verwachtingen te overtreffen. Zo maken wij ook badkamers op maat: geen standaard ontwerp met standaardproducten, maar tot op de centimeter ingemeten tegels, douches en accessoires. Zo kunnen individuele wensen gerealiseerd worden en is de gewenste stijl naar smaak vorm te geven.

 

Daarnaast vertellen wij u ook graag dat wij niet alleen verkopen, maar ook installeren en monteren. Bij onze service zit naast een product, ook de eventuele montage of installatie inbegrepen. Zo koopt u niet alleen een kwalitatief, stijlvol product, maar zorgen wij er ook voor dat deze goed tot zijn recht komt!

 

Ontwerp uw badkamer Contact

Een badkamer op maat

Een badkamer op maat laten maken, het klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Via de site kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen, waarbij u alvast de wensen/eisen kunt doorgeven. Vervolgens nodigen wij u uit bij ons in de sanitair winkel in Amersfoort, om samen de criteria op te stellen. De afspraak kan op ieder gewenst tijdstip: wij openen onze deuren namelijk op afspraak ook buiten de openingstijden!

 

Naar aanleiding van de uitkomst van het gesprek sturen wij een 3D tekening toe. Is alles naar wens? Dan creëren, bouwen en installeren we de volledige badkamer voor u, mits het sanitair in Amersfoort of er dichtbij moet worden geïnstalleerd.

 

Eigen ontwerp maken Neem contact op

 

Over Martinique Badkamers

Kiezen voor Martinique Badkamers is kiezen voor ervaring en kwaliteit. Wij leveren full service, van ontwerp tot installatie door eigen, ervaren personeel. Met de 17 jaar aan ervaring op het gebied van badkamer ontwerp en montage hebben we bovendien de nodige kennis en kunde opgedaan, wat het eindresultaat altijd ten goede komt.

 

Wij nodigen u dan ook van harte uit bij ons in de sanitair winkel aan de rand van Amersfoort, of neem contact op als u vragen heeft, wij helpen graag en geheel vrijblijvend.

 

Routebeschrijving

 

 

badkamer sanitair accessoires

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak