MARTINIQUE BADKAMERS

Moderne badkamer

EXCLUSIEVE BADKAMERS IN DE MODERNE STIJL

Wilt u een exclusieve, moderne badkamer die van alle gemakken is voorzien? Hiervoor gaat u naar Martinique Badkamers, de badkamerspecialist die uw badkamer niet alleen ontwerpt, maar ook realiseert! Met ervaren ontwerpers, een breed assortiment en een eigen showroom achterhalen we precies wat u badkamergebied gelukkig maakt. Op basis hiervan ontwerpen wij een exclusieve badkamer voor u die helemaal aan uw wensen voldoet. Maak een afspraak via ons contactformulier en laat u inspireren en adviseren!

Moderne badkamer dubbele kraan
Moderne badkamer ronde spiegel

BETAALBAAR EEN STIJLVOLLE MODERNE BADKAMER

Een moderne badkamer kenmerkt zich door een strak en minimalistisch design, hoogwaardige materialen en de laatste snufjes. Als full service badkamerspecialist ontwerpen wij moderne badkamers naar wens die we ook voor u plaatsen. Wij passen hem helemaal aan naar uw wensen! Hierdoor ontstaat er een uniek en persoonlijk ontwerp waarbij we uiteraard ook rekening houden met uw budget.

Dankzij het 3D-ontwerp, dat wij gratis voor u maken, heeft u meteen een goed beeld van uw moderne badkamer. Dit passen we net zo lang aan tot het ontwerp helemaal naar wens is. Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan sturen we onze vakmensen zo snel mogelijk langs om hem bij u te komen plaatsen. Bij ons geldt dat uw badkamer pas af is wanneer u 100% tevreden bent!

BEKIJK MODERNE BADKAMERS IN ONZE SHOWROOM

Om te zien wat er allemaal mogelijk is nodigen wij u graag uit in onze showroom. Hier hebben we verschillende moderne badkamers voor u opgesteld. Maar uiteraard kunnen we ze leveren zoals u wilt. Een moderne badkamer ademt luxe en kwaliteit. En daarom vindt u in onze collectie veel merken uit Italië, het designland bij uitstek. Dankzij een zeer breed assortiment aan tegels, sanitair en afwerkmogelijkheden kunt u ons een unieke badkamer laten samenstellen. Wilt u zwarte vloertegels, design sanitair of een stijlvol badkamermeubel? Bij Martinique Badkamers hebben we het allemaal!

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende badkamers en maken hier zonder problemen een moderne badkamer van die aan al uw eisen voldoet! U geeft aan wat u wilt en wij zorgen dat het van ontwerp tot plaatsing in orde komt. Andere voordelen zijn:

  • Gratis 3D-ontwerp
  • Breed assortiment
  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Vaste monteurs
  • 25 jaar ervaring
  • Eigen parkeerplekken
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
Moderne badkamer wit met zwart
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

AFSPRAAK MAKEN BIJ MARTINIQUE BADKAMERS

Voor een moderne badkamer die uw stoutste verwachtingen overtreft, gaat u naar Martinique badkamers. Maak een afspraak via ons contactformulier (geheel vrijblijvend), dan nemen we contact op om een datum te prikken. Verder zijn we ook telefonisch bereikbaar op 033-24 644 70 en per e-mail via info@martiniquebadkamers.nl.

Ons werkgebied

Martinique Badkamers is werkzaam in o.a. Barneveld, Hilversum, Hoevelaken, Leusden, Naarden, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Amersfoort. Onze showroom bevindt zich in Amersfoort.