MARTINIQUE BADKAMERS

Landelijke badkamer

BADKAMERS IN DE LANDELIJKE STIJL

Wilt u thuis graag tot rust komen in een sfeervolle, landelijke badkamer? Martinique Badkamers is de badkamerspecialist die hem voor u ontwerpt én realiseert! Wij maken – betaalbaar – een exclusieve badkamer voor u in de landelijke stijl en bieden u hiervoor vele opties. In onze uitgebreide showroom hebben we diverse badkamers in de landelijke stijl voor u opgesteld. Kom langs en laat u inspireren en adviseren. Dan denken we graag met u mee!

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

U VRAAGT ÉN KRIJGT EEN LANDELIJKE BADKAMER OP MAAT

Als full service badkamerspecialist maken wij uw landelijke badkamer helemaal naar wens. Hierbij nemen wij zowel het ontwerp als de realisatie voor onze rekening. Een landelijke badkamer heeft een warme en rustieke uitstraling. En dat is precies wat u bij ons krijgt. Door het gebruik van zachte, neutrale kleuren en natuurlijke materialen zult u er helemaal tot rust komen.

Met een ontwerp op maat zorgen wij voor een unieke en persoonlijke badkamer in de landelijke stijl en maken hier gratis een 3D-ontwerp van. Zo heeft u meteen een goed beeld van het eindresultaat en kunt u goed inschatten of dit inderdaad uw droombadkamer is. Wanneer alles naar wens is, maken we een afspraak voor de plaatsing. Hierbij is uw badkamer voor ons pas af wanneer u 100% tevreden bent!

BEKIJK LANDELIJKE BADKAMERS IN ONZE SHOWROOM

In onze showroom in Amersfoort laten wij u graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van landelijke badkamers. We hebben er verschillende badkameropstellingen in de landelijke stijl voor u opgezet om inspiratie op te doen. En u vindt er de laatste collecties van grote merken als St. James, Aqua Prestige en Heck Badkamers. Wilt u een graag een ligbad, een douche of een mooi robuust eiken badkamermeubel met natuurstenen opzet kommen? In ons brede assortiment vindt u alles wat u nodig heeft.

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Wij zijn dé badkamerspecialist op het gebied van landelijke badkamers. Want naast ervaren badkamerontwerpers en installateurs bieden wij u ook een grote keuze aan badkamerproducten in de landelijke stijl. Maatwerk is hierbij geen enkel probleem. Andere fijne voordelen zijn:

  • Vaste monteurs
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Gratis 3D-ontwerp
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • 25 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Eigen parkeerplekken
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

AFSPRAAK MAKEN BIJ MARTINIQUE BADKAMERS

Voor een landelijke badkamer gaat u naar Martinique badkamers. Maak vrijblijvend een afspraak via ons contactformulier, dan prikken we een datum. Verder zijn we telefonisch bereikbaar op 033-24 644 70 en per e-mail via info@martiniquebadkamers.nl.

Ons werkgebied

Martinique Badkamers is werkzaam in o.a. Barneveld, Hilversum, Hoevelaken, Leusden, Naarden, Nijkerk, Soest, Soesterberg, Utrecht en Amersfoort. Onze showroom bevindt zich in Amersfoort.