MARTINIQUE BADKAMERS

BADKAMER AMERSFOORT

STIJLVOLLE BADKAMER IN AMERSFOORT VAN MARTINIQUE

Wilt u een nieuwe badkamer in uw huis in Amersfoort? Voor een stijlvolle badkamer die ook betaalbaar is gaat u naar Martinique Badkamers. Wij verzorgen zowel het ontwerp als de plaatsing en denken graag met u mee. Verschillende stijlen zijn mogelijk, zoals een landelijke, moderne of wellness badkamer. Maak een afspraak in onze uitgebreide showroom in Amersfoort en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

DROOMBADKAMER LATEN ONTWERPEN EN PLAATSEN

Bij Martinique Badkamers kunt u rekenen op full service. Dit houdt in dat wij zowel het badkamerontwerp als de plaatsing voor u doen. Aan de hand van uw wensen ontwerpen we de badkamer van uw dromen. Zo ontstaat er een persoonlijk en uniek ontwerp dat wij voor u omzetten in een 3D-ontwerp. Op deze manier weet u precies hoe uw nieuwe badkamer er straks uit komt te zien. Bent u helemaal tevreden? Dan maken we een afspraak voor de plaatsing van uw badkamer door onze ervaren monteurs.

BEZOEK ONZE BADKAMER SHOWROOM IN AMERSFOORT

Op het gebied van badkamers valt er heel wat te kiezen. Kom daarom gerust eens bij ons langs om inspiratie op te doen. In onze badkamer showroom in Amersfoort hebben wij diverse landelijke en moderne badkamers voor u opgesteld. Maakt u zich hierbij geen zorgen over het formaat van uw eigen badkamer, maar kijk gewoon naar wat u mooi vindt. Wij kunnen van elke badkamer een echte wellness badkamer maken, waarbij we badkamermeubels en zelfs complete douchecabines gewoon voor u op maat kunnen maken.

WAAROM MARTINIQUE BADKAMERS?

Bij ons kunt u terecht voor een betaalbare badkamer die aan al uw wensen voldoet. Hierbij nemen wij het hele proces van ontwerp tot de plaatsing bij u thuis in Amersfoort voor onze rekening. U heeft dus ook maar één aanspreekpunt, wel zo handig! Andere voordelen zijn:

  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Breed assortiment
  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • 25 jaar ervaring
  • Vaste monteurs
  • Eigen parkeerplekken
  • Gratis 3D-ontwerp
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

AFSPRAAK MAKEN IN ONZE BADKAMER SHOWROOM

Wij maken badkamers in de regio Amersfoort, waar we ook Hooglanderveen, Hoogland, Bunschoten, Spakenburg, Baren, Blaricum, Eemnes en Vathorst toe rekenen.
Heeft u hier interesse in? Gebruik dan het contactformulier voor een afspraak in onze badkamer showroom in Amersfoort. Voor andere vragen belt of mailt u ons op 033-24 644 70 of info@martiniquebadkamers.nl.