Zwarte vloertegels

Zwarte Vloertegels

Martinique badkamers is sinds 1998 uw partner voor badkamers en sanitair in Amersfoort en omstreken. Met onze jarenlange ervaring blijven wij ons continu ontwikkelen en zijn wij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van badkamers en sanitair. Zo zijn zwarte vloertegels in de badkamer tegenwoordig zeer populair.

 

Zwarte vloertegels zorgen voor een prachtig contrast met witte en grijze muren in een badkamer. Daarnaast zijn zwarte vloertegels in de badkamer tegenwoordig gemakkelijk schoon te houden. In onze showroom in Amersfoort bent u van harte welkom om nieuwe indrukken op te doen voor in uw badkamer. Wij laten u graag kennis maken met het effect van zwarte vloertegels in de badkamer.

 

Benieuwd naar het assortiment in de showroom van Martinique badkamers en kunnen wij u helpen om een badkamer op maat samen te stellen? Kom direct langs in de showroom of neem contact op middels het contactformulier.

Meer informatie Bekijk showroom

moderne badkamer

moderne badkamer met zwarte vloertegels

Zwarte vloertegel in de badkamer voor een strakke uitstraling

De zwarte vloertegel in uw badkamer is helemaal terug van weggeweest. Voorheen werd een zwarte vloertegel vooral geweerd vanwege de kalkaanslag die snel zichtbaar is. Tegenwoordig zijn deze gemakkelijk schoon te maken en heeft de schitterende warme uitstraling van de zwarte vloertegel aan populariteit gewonnen. Uit eigen ervaring merken wij dat voornamelijk een mat zwarte vloertegel erg in trek is.

 

Wij adviseren klanten bij het samenstellen van een badkamer op maat en komen steeds vaker uit op prachtige zwarte vloertegels. In combinatie met witte muren en veel glas vormt dit een schitterend resultaat. Zowel in een moderne doucheruimte als in een landelijke badkamer kunnen zwarte vloertegels gemakkelijk worden ingepast.

Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en helpen u graag met het samenstellen van de badkamer die aan uw wensen voldoet. Kom direct langs in onze showroom en informeer naar de ruime mogelijkheden. Stel de badkamer van uw dromen samen bij Martinique!

Maak een afspraak

Maatwerk badkamers: een droombadkamer gerealiseerd

Martinique Badkamers heeft jarenlange ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende badkamers. Zo kunt u in onze badkamer showrooms te Amersfoort terecht om inspiratie op te doen en wij kunnen voor u maatwerk verzorgen in uw badkamer. Ons maatwerk richt zich enkel en alleen op de wensen van de klant, waardoor het idee dat u heeft tot in de puntjes gerealiseerd kan worden.

 

Een team van ervaren medewerkers kan voor u uw maatwerk badkamer installeren met de laatste technieken en dat in zowel landelijke als moderne vorm. Kom gerust bij ons langs om alle mogelijkheden te bespreken.

 

VIP AFSPRAAK MAKEN

moderne badkamer

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak