Wellness badkamer

Een wellness badkamer: thuis volledig tot rust komen

Een wellness badkamer betekent rust, comfort en optimaal genieten. Ontspannen in een stoomdouche, uitrusten in de sauna, bubbelen in het bubbelbad, bruinen onder de sunshower en heerlijk genieten van een luxe douchesysteem; het zijn slechts enkele voorbeelden waarmee u uw wellness badkamer compleet kunt maken.

 

Niets is lekkerder dan na een lange en vermoeiende dag tot rust te komen in sfeervolle en aangename badkamer. Bij Martinique Badkamers kunt u volledig uw eigen wellness badkamer creëren. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden en leggen u een compleet verzorgd en op maat gemaakt plan voor.

 

Een wellness badkamer is altijd mogelijk, hoe groot of klein uw badkamer ook is. Douchecabines en badkamermeubels kunnen volledig voor u op maat worden gemaakt. Zelfs een op maat gemaakte sauna kunnen wij volledig voor u verzorgen.

 

Mogelijkheden bespreken

Betonlook badkamer

wellness badkamer

Wellness badkamer met Geberit

Met een Geberit AquaClean, de leverancier in douche wc’s, kunt u uw wellness badkamer afmaken. Een Geberit AquaClean zorgt door middel van de warmwaterstralen voor optimale hygiëne en puur comfort. Zo profiteert u de hele dag van ultieme frisheid.

 

Met onze jarenlange ervaring in het op maat maken van badkamers, is geen verzoek te veel. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om uw droombadkamer compleet te maken. Dit doen wij met veel plezier en passie.

 

Martinique Badkamers helpt u graag bij het vinden naar een wellness badkamer op maat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs in de showroom om leuke inspiratie op te doen!

 

Neem Contact Op

Afspraak in de showroom