Toilettegels

Toilettegels

Martinique badkamers verkoopt verschillende toilettegels. Onze toilettegels zijn gemaakt van zware kwaliteit waardoor deze lang meegaan. In onze showroom vindt u verschillende toiletruimten waar onze verschillende tegels liggen.

 

Bent u op zoek naar mooie toilettegels? Bij Martinique badkamers komt u ongetwijfeld toilettegels tegen die bij uw sanitair past.

 

Meer informatie Bekijk showroom

Toilettegels

betonlook badkamer

Beton cire

Beton cire is een oplossing voor de mensen die geen tegels meer in de badkamer willen verwerken. Beton cire is een speciale stuclaag die wordt aangebracht door onze stucadoor. Beton cire kan in de badkamer worden verwerkt in diverse kleuren op alle wanden.

 

Ook is beton cire geschikt voor wanden waar dagelijks wordt gedoucht en maakt tegelwerk overbodig. Met beton cire krijgt uw badkamer een strakke tijdloze industriële look waar je jaren lang plezier van hebt.

Afspraak maken

Zwarte vloertegels

Een goede keus voor een vloertegel zijn zwarte vloertegels. De combinatie zwarte vloertegels met een witte wandtegel creëert een tijdloos contrast in uw badkamer die garant staat voor een jarenlange up-to-date badkamer. Zwarte vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zoals 40×40 en 60×60. Bekende merken die wij voeren zijn Mosa, RAK en Tagina.

 

Soorten zwarte vloertegels

Er zijn diverse soorten zwarte vloertegels. Zwarte vloertegels kunnen onder andere over zichtbare patronen beschikken, zoals reliëf. Als uw voorkeur uit gaat naar zwarte vloertegels is het aan te raden om de wanden lichter te maken, zodat de badkamer niet té donker wordt en daardoor kleiner lijkt.

Wilt u een passend advies voor uw badkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de badkamer showrooms om een beeld te krijgen van toilettegels, beton cire en zwarte vloertegels.
Neem contact op

donkere vloertegels

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak