Sauna in badkamer

Sauna thuis: een wellnessbeleving in uw eigen huis

Met een sauna creëert u een complete wellnessbeleving. Hiermee komt u volledig tot rust na een dag hard werken. Een sauna is dus niet alleen goed voor totale ontspanning, het is ook goed voor uw gezondheid. Martinique Badkamers kan voor u een sauna op maat verzorgen. Hoe groot of klein uw badkamer ook is.

 

In de sauna gaan heeft meerdere positieve effecten op uw gezondheid. Zo zorgt het voor een verbeterde bloedsomloop en herstelt de huid beter. Daarnaast maakt het lichaam door de sauna meer witte bloedcellen aan waardoor uw lichaam preventief wordt beschermd tegen bacteriën en virussen. Goede reden om een sauna te nemen dus!

 

Mogelijkheden bespreken

sauna in badkamer

sauna in badkamer

Verschillende sauna’s voor elke ruimte

Bij Martinique Badkamers kunt u terecht voor allerlei soorten sauna’s.

U kunt bij ons terecht voor:

  • een traditionele sauna
  • infraroodsauna
  • infraroodcabines
  • een Finse sauna.

Deze kunt u voorzien van een mooie sterrenhemel of sfeervolle verlichting.

Daarnaast leveren wij verschillende soorten saunadeuren en bijzondere raampartijen die uw sauna compleet en persoonlijk maken. Wij zijn niet gebonden aan standaardmaten en kunnen uw sauna dus volledig naar persoonlijke smaak en wens inrichten.

 

Onze sauna’s worden gekenmerkt door topkwaliteit en veiligheid. Zij worden alleen geleverd van hoogstaand materiaal en leverbaar in verschillende kleuren en modellen. Door de nieuwste technologieën bent u verzekerd van optimaal gebruikersgemak en is veiligheid gegarandeerd.

Maatwerk badkamers zijn bij ons de standaard

Wat voor sauna u ook wilt, Martinique Badkamers kan het voor u verzorgen. Wij maken badkamers compleet op maat en zijn dus niet gebonden aan standaardafmetingen van producten. Wij hebben al ruim 18 jaar ervaring met het inbouwen van maatwerk badkamers. Voor ons is geen verzoek te veel!

 

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een sauna in uw badkamer. Neem hiervoor contact met ons op of kom langs in onze showroom.

 

Contact opnemen

sauna in badkamer

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak