Reviews

Martinique Badkamers wordt beoordeeld met een cijfer van
10

Er zijn 18 reviews geschreven over Martinique Badkamers.

Fam. Vd Wakker
08-10-2016 12:36
10
Ons toilet van a tot z laten doen. Wij zijn super tevreden. Van de klantvriendelijkheid in de winkel als de daadwerkelijke montage!! Martijn en Steven, super bedankt. Ziet er tip top uit. Als onze badkamer aan de beurt is weten we jullie zeker te vinden. Groetjes Fam. Vd Wakker
Ben en Femmie
29-09-2016 16:01
10
Als je een nieuwe badkamer gaat aanschaffen ga je niet over 1 nacht ijs. Na bij een aantal grote badkamerverkopers zijn geweest kwamen we bij een echte badkamerspecialist terecht, Martinique. Martijn dacht echt mee en kwam met allerlei slimme ideeën zodat wij onze badkamer helemaal naar wens konden maken. De uitvoering was in goede handen van Steef en Robert Marchal van De Zwaluw. Echte vakmannen die hun vak verstaan, van begin tot eind zeer tevreden, werken zeer netjes en secuur. Dankzij deze samenwerking kunnen wij genieten van onze mooie badkamer.
John en Therese de Haan
09-10-2015 16:27
10
Na de vakantie, in augustus 2015, hebben wij een bezoek gebracht aan Martinique badkamers. Door Martijn zijn we goed- en deskundig geadviseerd, zowel bij de indeling van nieuwe badkamer, als voor het benodigde sanitair. Daarnaast hebben we zijn advies opgevolgd om de sloop- en installatiewerkzaamheden te laten uitvoeren door Stefan en zijn zoon Robert, samen met Hans de tegelzetter en Jan de stukadoor. Allemaal rustige- en vriendelijke mensen. Daar hebben we echt geen spijt van. Het is een geweldig team. Ze hebben met z’n allen echt waar gemaakt wat ze beloofd en afgesproken hadden. Helemaal geweldig en een echte aanrader. Wij hopen nog vele jaren te mogen genieten van dit fraaie eindresultaat.
Edwin van Slooten
25-07-2015 16:36
9.5
Wij zijn erg tevreden over Martinique badkamers en de installateur S. Marchal. Met het uitzoeken van de badkamer op een plezierige en eerlijke manier geholpen. Installateur is vakkundig en perfectionistisch. Hij denkt ook erg goed mee. Kortom, wij zijn een ambassadeur van Martinique geworden!
Ellen en Erik Vonkeman
08-07-2015 18:45
10
Een echte aanrader: goed advies, mooie spullen en echte vakmensen die prettig in de omgang zijn en met liefde voor het vak en oog voor detail de badkamer installeren. Zo is verbouwen geen straf. We genieten elke dag van onze droombadkamer!
Jan de Vries
16-05-2015 09:37
10
We hebben sinds kort wat spullen laten leveren door Martinique en alles is netjes bezorgd. Prachtige spullen, absoluut een aanrader!
Familie Faro
15-05-2015 10:26
9
Eind 2014 hebben wij de badkamer laten vernieuwen door Martinique. Het plaatsen van de badkamer is bij ons erg snel en soepel gegaan waarbij het werk volgens schema en afspraak is gebeurd. Met het ontwerp heeft Martijn praktisch met ons meegedacht, hij begreep wat we zochten. Door het 3D-ontwerp konden we de juiste afwegingen maken voor de inrichting van de badkamer en hadden we ook een goed beeld. Martinique communiceert open en hebben wij als transparant ervaren. Het team waar Martinique mee werkt is ervaren en denkt tijdens bouwwerkzaamheden ook nog met je mee. Gedurende de werkzaamheden is Martijn nog een aantal keer langs geweest voor het beoordelen van de voortgang. We zijn nu een paar maanden verder en er zijn geen problemen gebleken. We genieten elke dag van een mooie badkamer die precies zo is als we hem in gedachten hadden. Kortom, wij kunnen Martinique van harte aanbevelen als je aan een badkamer begint.
Jan en Anneke Vermeulen
23-10-2014 16:29
10
Een zoektocht en tenslotte bij Martinique terecht gekomen. Dankzij het prima advies van Marijn en mede door de geweldige installateur Remco Brandiga en tegelzetter Hans hebben we een prachtige badkamer gekregen.
John Habets
29-08-2014 16:30
10
Drie jaar geleden hebben wij een badkamer gekocht bij Martinique. we waren erg blij met advies en geleverde kwaliteit. Nu, drie jaar later kregen wij een probleem met het wastafelblad van Belgisch hardsteen. Een probleem dat kan ontstaan in natuursteen maar niet fraai is. Martijn heeft zonder discussie dit probleem opgelost. wij hebben nu een geheel nieuw wastafelblad waarvoor dank. Martijn, top service en ik kom je nog een flesje brengen. John Habets Soest
H. Charpentier
15-05-2014 16:12
10
Fijne ontvangst in de showroom van Martijn en deskundig geholpen bij het realiseren van een inloopdouche in een bestaande badkamer. Installateur Stefan Marchal is een perfectionist en heb nu een mooi afgewerkte inloopdouche
Monique
13-05-2014 13:00
10
Ontzettend blij met onze nieuwe badkamer! Na een onbevredigende ‘zoektocht’ langs diverse badkamerspecialisten waar weinig originaliteit te vinden was en het meedenken beperkt bleef tot de standaardideeen was Martinique in de persoon van Martijn een verfrissing! Binnen het budget en de beperkte ruimte van onze badkamer zijn we samen tot een origineel, stoer en eigenzinnig ontwerp gekomen wat heel goed heeft uitgepakt. Martijn is in staat binnen de kaders (budget en ruimte) EN buiten de kaders (los van de standaardoplossingen) te denken. Hij is bereikbaar, vriendelijk en op elk moment opnieuw bereid mee te denken en oplossingen te verzinnen. Ik raad Martinique van harte aan!
Peter en Tonia Koblens
08-01-2014 18:40
9.5
Vanaf het moment dat we de compacte, maar zeer divers ingerichte showroom van Martinique binnen kwamen ontstond het idee dat we hier op het juiste adres waren. Na het bezoek aan meerdere showrooms waren de aandacht, hulp en ideeën van Martijn verfrissend. We zijn nog een keertje terug geweeest om het totale beeld van onze badkamer af te ronden en het resultaat mag er zijn! Ook het advies om gebruik te maken van de demontabele douchemogelijkheid van “overaldouchen.nl” was een gouden tip. Mede door de professionele inzet van het team van de door Martijn geadviseerde aannemer Alt-Jan en de fijne nazorg van Martijn zelf (de door ons gekozen douchekop viel bij het gebruik tegen en werd zonder probleem binnen een week vervangen door een andere; het binnen enkele dagen vervangen van het krom aangeleverde afdekplaatje van het Geberit-inbouwreservoir) zijn we nu sinds kort de trotse bezitters van een nieuwe badkamer.
Ernst en Anny van Oort
29-10-2013 16:48
9.5
We zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe badkamer. Vanaf het begin (betreden showroom) tot uiteindelijk de oplevering is het gehele traject professioneel afgehandeld. Martijn heeft ons goed geadviseerd en alle afspraken zijn goed nagekomen. Wat betreft het plaatsen: we hebben één vakman (Steven) in huis gehad, die alle facetten zeer goed in zijn vingers had. Pluim voor beiden !
Melissa
30-09-2013 16:42
10
Helemaal blij met mijn badkamer van Martinique Badkamers! Goede service en uitstekende kwaliteit, een echte aanrader!
Marianne Riksen
27-09-2013 12:42
10
Augustus 2013 we komen de showroom binnen en hebben gelijk een goed gevoel Het uitzoeken was makkelijk op deze manier en Martijn heeft ons erg goed geadviseerd over het vergroten van onze badkamer Eind september; alles is soepel verlopen, zelfs toen wij dachten dat de vloer niet goed was is Martijn meteen gekomen; hij bleek wél goed te zijn Wij zijn heel erg blij met onze schitterende badkamer!
Bas de Groot
20-09-2013 14:44
8
Vorige maand ben ik langs geweest in de showroom. Daar ben ik zeer vriendelijke geholpen. Binnenkort wil ik mijn badkamer bestellen…
Ineke
28-08-2013 17:01
10
Ik heb mijn badkamer in 2011 laten plaatsen. Ik was en ben nog steeds zeer tevreden met het resultaat. Ook nu er verdenking was van lekkage was, was de service eveneens uitstekend. Er is gelukkig geen lekkage gebleken. Wel leuk om te vermelden dat de bouwkundig specialist aangaf dat de badkamer zeer vakkundig is geplaatst.
Jeroen
21-08-2013 16:12
10
Hoi! De showroom ziet er erg goed uit en is zeer uitgebreid! Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en denkt goed mee.