Moderne badkamer

Altijd maatwerk als u kiest voor moderne badkamers

Opzoek naar een moderne badkamer? Dit is al snel exclusief en volledig op uw wensen afgestemd doordat wij praktische alle wensen van onze klanten kunnen realiseren. Het kan gaan om een complete badkamer, maar ook om additionele of specifieke toevoegingen. Denk dan aan douchedeuren op maat, badmeubels van teak of eiken en nog veel meer.

 

Een design badkamer hoeft bovendien niet per se duur te zijn. Door gebruik te maken van de juiste materialen en het toepassen van een correcte indeling kan van elke badkamer een meesterwerk gemaakt worden. Zoveel mensen, zoveel wensen en iedereen stelt zo zijn eigen eisen aan de badkamer en Martinique Badkamers denkt maar al te graag met u mee. Wij zorgen er graag voor dat u niets tekort komt in de nieuwe badkamer. Zo zorgen wij ervoor dat u de nieuwste trend ter beschikking heeft.

 

Kom kijken in de showroom

moderne badkamer

moderne badkamer

Geberit Aqua clean: onmisbaar voor een goede hygiëne

De Geberit Aqua clean biedt u de beste vorm van persoonlijke hygiëne. Nadat u gebruik heeft gemaakt van het toilet zal de Geberit Aqua clean uw onderlichaam met warm water reinigen. Het toilet is aan te passen naar eigen wens. Zo kunt u de straal en temperatuur heel makkelijk aanpassen.

 

Met de Geberit Aqua clean zal u zich na elk bezoek aan het toilet weer schoon en fris voelen. Wilt u meer informatie over de Geberit Aqua clean? Neem dan contact op.

 

Neem Contact Op

Een totaalleverancier voor al uw wensen

Martinique Badkamers is een totaalleverancier voor uw badkamer. Wij leveren diverse moderne badkamers speciaal op uw wensen afgestemd en voor een goede indruk van wat er zoal mogelijk is nodigen we u graag uit in onze badkamer showrooms.

 

Onze exclusieve badkamers kunnen geleverd worden zoals u wilt. Wilt u zwarte vloertegels, een gestucte badkamer, een Geberit Aqua Clean of kwalitatieve hoogstaande wandclosets? Klop bij ons aan en wij maken het voor u werkelijkheid en dat uiteraard allemaal passend binnen uw budget.

 

Martinique werkt voor de moderne badkamer met Europese kwaliteitsmerken. Veel van de materialen die wij gebruiken komen uit Italië, het designland bij uitstek. Door te werken met andere merken en materialen kun je een badkamer realiseren geheel naar eigen wens die niet op elke hoek van de straat te koop is.

 

moderne badkamer

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak