Landelijke badkamermeubels: terug van weggeweest

Ruime keuze landelijke badkamermeubels

Voor landelijke badkamermeubels bent u bij Martinique badkamers aan het juiste adres! Wij zijn specialist op het gebied van sanitair en badkamers gevestigd in Amersfoort. U kunt bij ons rekenen op een breed aanbod A-kwaliteit sanitair en badkamermeubels tegen zeer scherpe prijzen.

 

Waarom Martinique net even anders is:

  • Breed aanbod in verschillende stijlen;
  • Scherpe prijzen voor A-kwaliteit producten;
  • Installatie door ervaren installateurs.

 

Wij staan bij Martinique badkamers garant voor unieke eigentijdse badkamer ontwerpen en full service bouw begeleiding. Zo beschikken wij over onze eigen ervaren en vakbekwame installateurs. U kunt niet alleen bij ons bestellen, maar ook direct laten installeren. Alles onder één dak: wel zo gemakkelijk voor u!

 

Projecten bekijken Kom naar de showroom

Een eigen badkamer creëren

Op zoek naar een landelijk badkamermeubel met specifieke wensen? Martinique badkamers staat voor u klaar! Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij u in vrijwel iedere wens tegemoet komen. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een persoonlijke omgeving is voor het plezier van de ruimte!

 

U kunt bij ons terecht voor zowel full service badkamers, als diverse sanitair producten. Zo leveren wij onder andere wandclosets, badmeubels van teak, douchedeuren op maat, wand- en vloertegels en nog veel meer. Ook voor landelijke badkamermeubels is Martinique uw partner bij uitstek. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en eisen. Voor iedere wens in de badkamer kunnen wij een passend voorstel doen.

Jarenlang plezier van kwaliteitswerk

Nostalgische en landelijke badkamers zijn kenmerkend voor Martinique badkamers. Dankzij onze ervaring in deze stijl weten wij u te voorzien van landelijke badkamermeubels die aansluiten bij al uw wensen en eisen. Wij weten van elke badkamer een waar kunstwerk te maken. Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

 

Wij beschikken over een ruime showroom in Amersfoort. Kom gerust langs voor een kijkje naar ons uitgebreide assortiment sanitair en badkamermeubels. Wellicht vindt u hier een landelijk badkamermeubel dat naadloos aansluit op uw wensen. De koffie staat al voor u klaar!

Afspraak maken

 

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 033-24 644 70.

 

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak