Landelijke badkamers

 

Badkamers in landelijke stijl

Martinique badkamers denkt graag met u mee over een badkamer volledig aangepast op uw wensen, hierbij kunt u een voorkeur hebben voor badkamers in landelijke stijl. Hierin zijn wij graag uw partner. In onze badkamer showroom hebben we verschillende badkamers in landelijk thema opgesteld voor u.

Zo krijgt u een idee van wat er zoal onder een badkamer in landelijke stijl valt.

 

Verder hebben wij ook verschillende maatoplossingen voor badkamers in landelijke stijl die helemaal worden afgestemd op uw wensen.

Onze collectie aan badkamers in landelijke stijl bestaan vooral uit producten van St. James, Aqua Prestige en Heck Badkamers en bij het maken van een badkamer in landelijke stijl zullen we deze producten dan ook veel gebruiken en adviseren. Wij bieden ook de mogelijkheid om landelijke bad meubels op maat te maken.

Denk hierbij dan aan een robuust eiken meubel met natuurstenen opzet kommen.

 

Kom naar de showroom

landelijke badkamer

badkamer landelijke stijl

Bij ons altijd een landelijke badkamer op maat

Wij kunnen onze badkamers in landelijke stijl altijd aanpassen tot dat u er tevreden mee bent. Wij hebben bepaalde richtlijnen voor het waarmaken van een klassieke badkamer en wij adviseren dan graag wat er mogelijk is. Bij Martinique badkamers is dat een hoop.

 

U kunt dus een badkamer in landelijke stijl laten maken met zwarte vloertegels, een douche met een speciale indeling waarbij wij speciaal douchedeuren op maat leveren, een wandcloset zoals de Geberit Aqua Clean, een badkamer met specifiek stucwerk, gedaan met beton cire, en ga zo maar door.

Alles is dus mogelijk bij Martinique Badkamers en wij nemen graag voor u het gehele traject op ons.

 

Met het volledige traject bedoelen wij dat wij u een voorstel doen op basis van uw wensen en vervolgens kunnen wij uw badkamer in landelijke stijl tot in de puntjes toe verzorgen zodat u nergens naar om hoeft te kijken.

 

VIP afspraak

Afspraak in de showroom