Geberit toiletGeberit sanitairproducten

Al meer dan 30 jaar is Geberit de leverancier op het gebied van douches, baden, wastafels en toiletten. Geberit staat voor innovatie, design en comfort. Met Geberit bent u verzekerd van optimaal gebruikersgemak waar u langdurig van kunt genieten.

 

Of u nu een douche of toilet van Geberit aanschaft, strak design en kwaliteit staan bij Geberit altijd met elkaar verbonden. Door de nieuwste technieken profiteert u niet alleen van gemak maar ook scheelt het u in de portemonnee. Geberit is met haar milieubewuste systemen een zeer duurzame investering!

 

Kennismaken met Geberit

Geberit AquaCleanGeberit Aquaclean

Een van de bekendste producten van Geberit is de Geberit Aquaclean, een zogeheten douchewc. Een douchewc reinigt uw onderlichaam met behulp van een aangename warmwaterstraal. Dit zorgt voor extra hygiëne en comfort. Zo profiteert u de hele dag van een heerlijk fris gevoel!

 

De douchewc’s van Geberit AquaClean kennen verschillende modellen waarbij extra verwenfuncties en comfort zijn opgenomen. Zo kunt u kiezen uit modellen die een massagefunctie bieden voor een stimulerende werking of een oscillerende douche die met zijn beweegbare koppen voor grondige reiniging zorgen. Daarnaast bestaat er zelfs een speciale ladydouche voor milde intieme hygiëne van de vrouw.

Geberit AquaClean toiletEen Geberit AquaClean is standaard voorzien van een luchtzuiveringsfunctie die in werking treedt als u op de wandcloset gaat zitten.

Zo houdt u niet alleen uzelf maar ook de badkamer of het toilet lang fris! Ook bevatten de douchewc’s van Geberit AquaClean een geïntegreerde warmteföhn die ingesteld kan worden met de gewenste temperatuur. Zo wordt u na het toiletbezoek zeer comfortabel gedroogd.

 

Een Geberit AquaClean is volledig in hoogte verstelbaar. De instellingen kunnen eventueel zelfs opgeslagen worden op een afstandsbediening waardoor u niets meer hoeft in te stellen! De douchewc’s zijn te verkrijgen in een wandhangend of vloerstaand model.

 

Wilt u zelf de kwaliteit en het comfort van Geberit ontdekken en ervaren? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze badkamers showroom voor prachtige badkamer opstellingen.

 

Mogelijkheden bespreken

Afspraak in de showroom