Geberit AquaClean

Design en functionaliteit

De Geberit AquaClean is makkelijk te reinigen, neemt weinig ruimte in beslag en heeft een strak design. De wandcloset is in hoogte verstelbaar en daarnaast is de Geberit AquacClean goed voor de portemonnee, doordat het waterverbruik aanzienlijk wordt beperkt met de Geberit twee-toetsenspoeling.

 

De Geberit AquaClean is een elegante serie wandclosets, waarbij het indrukwekkende design wordt gecombineerd met hoge functionaliteit en hygiëne. De extra functies op de Geberit AquaClean zorgen voor nog meer hygiëne en frisheid. De elegante serie maakt uw toilet en badkamer helemaal af.

Meer informatie

Geberit AquaClean toilet

Geberit AquaClean

Extra comfort Geberit Aquaclean

De douchewc’s van Geberit AquaClean hebben extra comfort door de aanvullende functies, zoals de oscillerende douche-instelling voor een perfecte hygiëne en een massagefunctie voor een stimulerende werking. De Geberit AquaClean is daarnaast uitgerust met een luchtzuiveringsfunctie dat automatisch start wanneer u op de wandcloset gaat zitten.

 

Wilt u zelf het gevoel van de Geberit Aquaclean ontdekken en de ultieme combinatie tussen design, comfort en functionaliteit ervaren? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze badkamers showrooms voor prachtige badkamer opstellingen.

Maak een afspraak

Maatwerk badkamers: een droombadkamer gerealiseerd

Martinique Badkamers heeft jarenlange ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende badkamers. Zo kunt u in onze badkamer showrooms te Amersfoort terecht om inspiratie op te doen en wij kunnen voor u maatwerk verzorgen in uw badkamer. Ons maatwerk richt zich enkel en alleen op de wensen van de klant, waardoor het idee dat u heeft tot in de puntjes gerealiseerd kan worden.

 

Een team van ervaren medewerkers kan voor u uw maatwerk badkamer installeren met de laatste technieken en dat in zowel landelijke als moderne vorm. Kom gerust bij ons langs om alle mogelijkheden te bespreken.

 

VIP AFSPRAAK MAKEN

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak