Exclusieve badkamer

Exclusieve badkamer

Bij Martinique Badkamers kunt u terecht voor een exclusieve badkamer die naadloos aansluit bij uw levensstijl. Wij creëren passende oplossingen door praktijk en schoonheid te combineren.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Mooie designs
  • Bijzondere materialen vormen de basis van een exclusieve badkamer.

Een nieuwe badkamer krijgt pas echt betekenis, wanneer hij precies past bij uw wensen en behoeften. Wilt u een exclusieve badkamer op maat laten ontwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies op maat.

Afspraak maken

luxe badkamer

luxe badkamer

Ontspannen in een luxe badkamer

Wie wil er nu niet ontspannen in een exclusieve badkamer? Een exclusieve badkamer sluit volledig aan op de wellness trend. Een luxe badkamer heeft als doel ontspanning. Om deze reden wordt veel gebruik gemaakt van inloopdouches, vrijstaande baden en sauna’s.

Kiest u voor het renoveren van uw badkamer of wilt u een nieuwe badkamer laten ontwerpen? Alles is bij Martinique Badkamers mogelijk. Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren, ontwerpen en installeren van exclusieve badkamers.

Voor ideeën en inspiratie verwelkomen wij u graag in onze showroom in Amersfoort.

Bezoek showroom

Exclusieve badkamers van topniveau

Martinique Badkamers is gespecialiseerd in exclusieve badkamers van topniveau. Er is veel variatie te zien qua stijl, kleur en materialen. U zult verrast zijn door het grote scala aan mogelijkheden. Op basis van uw wensenpakket gaan onze badkamerspecialisten samen op zoek naar een mooie badkamerinrichting.

Vervolgens volgt de keuze in sanitair, tegels en dergelijke. U wordt door Martinique Badkamers begeleid vanaf oriëntatie tot en met realisatie van uw badkamer. Bent u benieuwd naar onze badkamer ideeën? U bent van harte welkom in onze showroom.

Contact

luxe badkamer

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak