Douchewand op maat

Douchewand op maat

Een douchewand op maat biedt u de mogelijkheid om uw badkamer zo efficiënt mogelijk in te richten. Martinique Badkamers is dé expert op het gebied van badkamers en sanitair. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne douchewand op maat; bij Martinique Badkamers bent u aan het juiste adres.

 

Uw wensen staan centraal en daarnaast bent u door ons vakwerk en hoge kwaliteit douchewanden nog jaren verzekerd van een prachtige douche. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een douchewand op maat te laten maken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze badkamer showroom in Amersfoort.

Meer informatie Bekijk showroom

Ruime collectie douchewanden

Een douchewand zorgt ervoor dat uw sanitair niet nat wordt en de warmte in de doucheruimte blijft hangen. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeur. Martinique Badkamers biedt u de mogelijkheid om uw douchewand op maat te laten maken. De prijs van uw douchewand is sterk afhankelijk van de grootte van uw douche, het materiaal en het design dat u voor ogen heeft.

 

Martinique Badkamers biedt een uitgebreide collectie douchewanden tegen zeer scherpe prijzen. Wilt u meer informatie over onze douchewanden? Neemt u dan contact met ons op of kom langs in onze badkamer showroom in Amersfoort. Onze specialisten staan u graag te woord over de mogelijkheden.

Meer informatie

Ja, ik wil een vrijstaande douchewand!

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig ook voor een vrijstaande douchewand. De vrijstaande douchewand is niet bevestigd aan de muur. Dit geeft uw douche een modern karakter. Ook voor een vrijstaande douche is Martinique graag uw expert.

 

Interesse om iets meer te weten over onze vrijstaande douches? Neem dan contact op of kom langs voor een kop koffie in onze showroom in Amersfoort.

Contact opnemen

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak