Douchedeuren op maat nodig?

Wij maken uw douchedeuren op maat. Zo zijn wij zeer flexibel en kunnen wij die douche maken waar u al jaren van droomt. Een douche die geheel aan uw wensen en behoeften voldoet?  Heeft u al een douche, maar bent u alleen op zoek naar douchedeuren op maat?

Martinique is uw specialist in het maken en plaatsen van douchedeuren op maat. Wij maken uw douche naar uw wensen en behoeften. De douchedeuren worden gemaakt van veiligheidsglas en worden naar wens voorzien van een vuil en water afstotende laag.

 

Meer informatie

Douchedeuren op maat

douchedeuren op maat gemaakt

Douchedeuren op maat plaatsen inclusief montage

Bij Martinique Badkamers kunt u niet alleen terecht voor bestellen en plaatsen  van douchedeuren op maat maar ook voor uw uw gehele badkamer op maat.  Het maatwerk van Martinique badkamers wordt uitgevoerd door gespecialiseerde vakmannen.

Wij zijn bekend met de laatste technieken en dat zowel in landelijke als moderne uitstraling. Zo kunnen wij uw badkamer geheel naar uw wensen en behoeften op maat maken.

Afspraak maken

 

Afwijkende maatvoering douchedeuren

In veel badkamers wijkt de maatvoering van douchedeuren af door de indeling van de badkamer. Een goed voorbeeld is een huis met een schuin dak. Het is vaak moeilijk om standaard douchedeuren te plaatsen. Douchedeuren op maat bieden dan de perfecte oplossing voor uw probleem. De douchedeuren kunnen door ons op maat worden gemaakt.

Wilt u meer informatie over douchedeuren op maat of heeft u misschien een andere vraag? Neem dan contact op, wij informeren u graag.

Contact opnemen

 

douchedeuren op maat

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak