Complete badkamer inclusief installatie

Complete badkamer inclusief installatie

Voor een complete badkamer inclusief installatie is Martinique uw badkamerspecialist. Het tijdperk dat een badkamer puur en alleen gebruikt werd om onszelf snel te wassen is voorbij. Het is tegenwoordig een plek geworden waar we graag willen ontspannen en tot rust willen komen. Een plek om uzelf even heerlijk terug te trekken. Wanneer uw badkamer niet al te groot is hoeft u niet in te leveren op luxe. Ook voor een compacte badkamerinrichting biedt Martinique Badkamers diverse mogelijkheden. Kom voor een complete badkamer inclusief installatie langs in onze showroom in Amersfoort. Onze specialisten staan u graag te woord om uw badkamer op maat te realiseren.

 

Bezoek showroom

Ultieme badkamer sensatie

Martinique Badkamers biedt u de ultieme badkamer sensatie met de meest modernste technieken en materialen. Daarnaast verzorgt Martinique Badkamers service en onderhoud aan de installatietechniek van uw badkamer. Als ervaren leverancier zijn wij gespecialiseerd in badkamers, sanitair, vloertegels en wandtegels. Daarnaast leveren wij ook maatwerk die zich enkel en alleen op de wensen van de klant richt. Binnen scherpe prijzen bieden wij de complete badkamer inclusief installatie met de zekerheid van vakmensen bij het installeren badkamer. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Amersfoort.

 

Contact

Dé badkamerspecialist voor een badkamer op maat!

Martinique heeft jarenlange ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende badkamers. Zo kunt u in onze badkamer showroom in Amersfoort terecht om inspiratie op te doen. Bovendien kunnen wij voor u maatwerk verzorgen. Op het moment dat u een badkamer laat installeren door badkamerspecialist Martinique Badkamers bent u verzekerd van echte vakmensen.

Badkamer in moderne stijl

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak