Betonstuc badkamer: Modern en onderhoudsvriendelijk

Een badkamer met een strakke betonlook

Wie kiest voor een betonlook badkamer, kiest voor een moderne en zeer onderhoudsvriendelijke badkamer. Betonstuc, ook wel beton ciré genoemd, is een materiaal op basis van cement en hars, dat zeer hard wordt bij opdroging. Betonstuc geeft uw badkamer een strakke natuursteen look. Betonstuc is om een aantal redenen uitermate geschikt voor de badkamer. Leest u meer informatie in dit artikel.

 

Bent u benieuwd hoe een betonstuc badkamer er uit ziet en of het past bij uw interieur? Kom naar onze showroom om een impressie te krijgen van alle mogelijkheden. Op basis van uw wensen gaan wij dan aan de slag met een badkamer compleet afgestemd op uw wensen!

Kom naar de showroom

betonlook badkamer

Badkamer in moderne stijl

De voordelen van een betonstuc badkamer

  • Betonstuc is zeer sterk
  • Betonstuc scheurt niet, wat uw badkamer een prachtig strak uiterlijk geeft.
  • Betonstuc heeft geen naden
  • Een Betonstuc badkamer is ook qua hygiëne ideaal
  • Kan gemakkelijk worden schoongemaakt.
  • Gemakkelijk en snel de hele oppervlakte van uw badkamer schoonmaken.

 

Daarnaast is betonstuc zeer goed bestand tegen vetten en zuren en heeft het naast waterdichte eigenschappen ook schimmel afwerende eigenschappen. Tot slot kan betonstuc door middel van pigmentpoeder gemakkelijk in zeer veel verschillende kleuren worden aangebracht.

 

Betonstuc over tegels

Martinique Badkamers is expert in het aanbrengen van betonstuc van hoge kwaliteit. Betonstuc kan worden aangebracht over de bestaande tegels heen. De oude tegels kunnen blijven zitten. Betonstuc is uitermate geschikt voor het renoveren van een oudere badkamer.

Daarnaast is betonstuc eventueel ook te gebruiken als u een keuken heeft met tegels die kapot zijn of een minder mooie kleur hebben gekregen. het aanbrengen van betonstuc geeft de badkamer een moderne look en daarbij is het een stuk goedkoper dan wanneer u de oude tegels eraf laat slopen, om vervolgens weer nieuwe te plaatsen.

 

Beton cire zelf aanbrengen

Het aanbrengen van beton cire kunt u prima zelf doen. Daarnaast is de prijs te vergelijken met een goede tegel in de middenklasse. Meestal moet je, na het aanbrengen van een ander soort tegel, de tegels nog impregneren, zodat deze vuil afstoten. Bij betonstuc is alles direct gelijk te gebruiken zonder het te impregneren.

 Wij kunnen ervoor zorgen dat het gesteente exact zo is gemaakt zoals u het voor ogen heeft. Wilt u een klassieke of moderne look? Of spreekt een landelijke sfeer u meer aan? Bij Martinique staat de klant centraal.

Daarnaast bent u door ons vakwerk en de hoge kwaliteit van onze betonstuc nog jaren verzekerd van een schitterende ruimte.

 

Inspiratie opdoen voor uw betonstuc badkamer? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Amersfoort. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op en wij helpen u graag!

Wat kost een betonstuc badkamer?

Als u de exacte prijs wilt weten voor een badkamer met een betonlook, dan hebben wij vanuit u gegevens nodig voor een offerte op maat. De prijs van uw badkamer is namelijk sterk afhankelijk van de grootte van uw badkamer en het design dat u voor ogen heeft. Wij stellen graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

 

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom om kennis te maken met diverse betonstuc badkamers. De koffie staat voor u klaar in onze showroom in Amersfoort.
Contact opnemen

Betonlook badkamer

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak