Een betonstuc badkamer: modern en onderhoudsvriendelijk

Een badkamer met strakke look

Wie kiest voor een betonstuc badkamer, kiest voor een moderne en zeer onderhoudsvriendelijke badkamer. Betonstuc, ook wel beton ciré genoemd, is een materiaal op basis van cement en hars, dat zeer hard wordt bij opdroging. Betonstuc geeft uw badkamer een strakke natuursteen look. Betonstuc is om een aantal redenen uitermate geschikt voor de badkamer. Leest u meer informatie in dit artikel.

 

Bent u benieuwd hoe een betonstuc badkamer er uit ziet en of het past bij uw interieur? Kom naar onze showroom om een impressie te krijgen van alle mogelijkheden. Op basis van uw wensen gaan wij dan aan de slag met een badkamer compleet afgestemd op uw wensen!

Kom naar de showroom

Badkamer in moderne stijl

De voordelen van beton

Uw betonstuc specialist

Allereerst is betonstuc zeer sterk en scheurt het niet, wat uw badkamer een prachtig strak uiterlijk geeft. Des te meer omdat betonstuc geen naden heeft, is een betonstuc badkamer ook qua hygiëne ideaal en kan het gemakkelijk worden schoongemaakt. Met een niet al te agressieve allesreiniger kunt u gemakkelijk en snel de hele oppervlakte van uw badkamer schoonmaken.

 

Daarnaast is betonstuc zeer goed bestand tegen vetten en zuren en heeft het naast waterdichte eigenschappen ook schimmel afwerende eigenschappen. Tot slot kan betonstuc door middel van pigmentpoeder gemakkelijk in zeer veel verschillende kleuren worden aangebracht.

 

Martinique Badkamers is expert in het aanbrengen van betonstuc van hoge kwaliteit. Wij kunnen ervoor zorgen dat het gesteente exact zo is gemaakt zoals u het voor ogen heeft. Wilt u een klassieke of moderne look? Of spreekt een landelijke sfeer u meer aan? Bij Martinique staat de klant centraal. Daarnaast bent u door ons vakwerk en de hoge kwaliteit van onze betonstuc nog jaren verzekerd van een schitterende ruimte.

 

Inspiratie opdoen voor uw betonstuc badkamer? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Amersfoort. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op en wij helpen u graag!

Wat is de prijs van een betonstuc badkamer?

Als u de exacte prijs wilt weten voor een betonstuc badkamer, dan hebben wij vanuit u gegevens nodig voor een offerte op maat. De prijs van uw badkamer is namelijk sterk afhankelijk van de grootte van uw badkamer en het design dat u voor ogen heeft. Wij stellen graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

 

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom om kennis te maken met diverse betonstuc badkamers. De koffie staat voor u klaar in onze showroom in Amersfoort.
Contact opnemen

Betonlook badkamer

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak