Betonlook badkamer

Betonlook badkamer laten installeren

Een betonlook badkamer is nog steeds helemaal trending.
Martinique Badkamers is dé expert in het aanbrengen van beton ciré van hoge kwaliteit. Betonstuc is een pleistermateriaal dat is gemaakt op basis van cement en kunsthars. Het materiaal kan in dunne lagen worden aangebracht voor een moderne en levendige betonlook badkamer.

Bovendien is beton ciré na behandeling met een speciale coating volledig waterdicht en is het makkelijk schoon te houden. Door de grote mate van flexibiliteit is deze coating zeer geschikt voor in de badkamer of keuken.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de voordelen van een betonlook badkamer? Kom langs in onze showroom voor inspiratie of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Betonlook badkamer

betonlook badkamer

Beton ciré laten aanbrengen door een specialist

De strakke uitstraling en het gebruiksgemak maken beton ciré zeer populair. Beton ciré aanbrengen vergt vakmanschap. De specialisten van Martinique Badkamers zijn in staat om het gesteente exact te maken zoals u het voor ogen heeft. Wij denken graag met u mee over het toepassen van beton ciré in uw badkamer voor een moderne, landelijke of klassieke uitstraling.

Het voordeel van betonstuc ten opzichte van regulier stucwerk is dat betonstuc niet gaat scheuren en in diverse kleuren kan worden aangebracht. Bovendien bestaat beton ciré uit één geheel en zijn er geen naden waar vuil in gaat zitten.

Het is daardoor ook nog eens eenvoudig schoon te maken. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Amersfoort voor inspiratie om uw betonlook badkamer te realiseren.

Afspraak maken

 

Ja, ik wil een betonlook badkamer!

Een betonlook badkamer is steeds meer een voorkomende vorm van afwerking. De strakke uitstraling en gebruiksgemak maken beton ciré zeer populair. Martinique Badkamers is u graag van dienst bij het verwerken van beton ciré in de badkamer. Wilt u uw badkamer renoveren en bent u op zoek naar inspiratie?

Kom dan langs in onze showroom in Amersfoort en laat u verrassen door onze unieke badkamers. Voor meer informatie over een betonlook badkamer kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

Contact opnemen

betonlook badkamer

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak