Beton ciré expert

Uw beton ciré expert = Martinique Badkamers!

Bent u opzoek naar een beton ciré expert? Martinique badkamers is expert in het aanbrengen van beton ciré van hoge kwaliteit.

Beton ciré wordt gemaakt op basis van cement en hars en is door de grote mate van flexibiliteit zeer geschikt voor in de keuken of badkamer. Nadat dit geheel is uitgehard vormt zich een prachtig strak gesteente.

 

Voordelen beton cire

  • Het voordeel van beton ciré ten opzichte van regulier stucwerk is dat beton ciré niet gaat scheuren
  • Beton cire kun je in zeer veel verschillende kleuren aanbrengen.
  • Een ander voordeel van beton ciré is de hygiëne. Doordat beton ciré bestaat uit één geheel zijn er geen naden waar vuil in gaat zitten en kan het gemakkelijk worden schoongemaakt.

 

Meer informatie Bekijk showroom

Betonlook badkamer

betonlook badkamer

Beton ciré in badkamer? Een prachtig gezicht!

Het is de laatste jaren steeds meer een trend om beton ciré in de badkamer te verwerken. De strakke uitstraling, het gemakkelijke schoonmaken en de duurzaamheid zijn belangrijke factoren die meespelen bij de keuze voor beton ciré.

 

Als uw beton ciré expert zijn de vakmannen van Martinique badkamers in staat om het gesteente exact te maken zoals u het voor ogen heeft.

 

Wij denken graag met u mee over het toepassen van beton ciré in badkamers voor een moderne, landelijke of klassieke uitstraling.

Kenmerkend voor onze werkwijze is de klant die centraal staat in het gehele proces, het vakwerk en de hoge kwaliteit van het eindresultaat. Hierdoor heeft u nog jaren plezier van beton ciré in uw badkamer.

 

Om meer ideeën op te doen over het toepassen van dit prachtige bent u van harte welkom in onze badkamer showroom in Amersfoort.

Afspraak maken

Beton ciré komt steeds meer voor in Nederland

Zowel binnen als buitenshuis is beton ciré in Nederland een steeds meer voorkomende vorm van afwerking. De strakke uitstraling en het gebruiksgemak maken het zeer populair.

Martinique badkamers is beton ciré expert en is u graag van dienst bij het verwerken van beton ciré in de badkamer.

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u direct terecht op onze contactpagina.

beton cire afwerking in badkamer

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak