Badkamermeubel op maat

 

Bent u op zoek naar een badkamermeubel op maat?

Bent u bezig met een nieuwe badkamer of een renovatie van uw oude badkamer en op zoek naar een manier om de ruimte mooi in te delen? Dan mag een badkamermeubel op maat zeker niet ontbreken. Martinique Badkamers is de specialist op het gebied van badkamermeubels op maat. Met ruim 17 jaar ervaring op het gebied van badkamers en sanitair zijn wij u graag van dienst.

 

Een badmeubel op maat is van groot belang wanneer u efficiënt gebruik wil maken van de ruimte in de badkamer. Bekijk ons online portfolio om te zien hoe Martinique Badkamers eerdere projecten heeft uitgevoerd. Wilt u eens inspiratie opdoen? Bezoek dan onze showroom in Amersfoort. Wij vertellen u graag over hoe wij een badkamermeubel op maat maken.

 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze winkel.

 

Afspraak maken

badkamermeubel van hout op maat gemaakt

douchewand op maat gemaakt

Een badkamer meubel op maat bij Martinique Badkamers

Wanneer u kiest voor een badkamermeubel op maat bij Martinique, dan kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Samen met onze adviseurs gaat u sparren over de indeling van uw badkamer en de meubels. Wilt u een badkamermeubel van hout, steen of toch liever glas? Alle opties en wensen bespreken we met elkaar.

 

Een efficiënt gebruik van de ruimte is altijd het doel. Bewegingsvrijheid en opbergruimte zijn twee punten waar wij onder andere rekening mee houden.  Ook zorgen we ervoor dat uw badkamermeubels precies op elkaar en de muren aansluiten. Daarmee beperken we de kans dat er veel vuil in de naden terecht kan komen.

 

Voor meer informatie over een badmeubel op maat kunt u contact opnemen middels het contactformulier.

 

Contact

Vraag direct een offerte aan voor uw badkamermeubel op maat

Wij adviseren u graag over de inrichting van uw nieuwe badkamer. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor u badmeubel op maat. Wij denken graag met u mee om de badkamer van uw dromen te realiseren.

Van een volledig zelf samengestelde badkamer tot een badkamermeubel op maat gemaakt, u kunt bij Martinique terecht.

 

Badkamermeubel op maat

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak