Badkamerkast op maat

 

Badkamerkast op maat laten maken

Martinique badkamers staat bekend om haar prachtige maatwerk badkamers. Voor iedere vorm van sanitair en badkamers bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u gaan wij op zoek naar een badkamer in de gewenste stijl en met een heerlijke warme sfeer.

Doordat iedere kamer anders is beginnen wij bij elk ontwerp vanuit een uniek startpunt. Om ervoor te zorgen dat alles precies past binnen de afmetingen van de kamer worden de meubels geregeld op maat gemaakt. Een badkamerkast op maat om een loze ruimte op te vullen of enkele kieren te voorkomen is één van de opties die wij aanbevelen.

 

Vervolgens kunt u een badkamerkast op maat geheel zelf samenstellen in een eigen stijl en met specifieke afmetingen. De ene badkamerkast op maat is bestaat enkel uit hout en bevat slechts een aantal vakken. Een andere badkamerkast op maat kan zomaar een deur hebben en verschillende planken bevatten.

De indeling van de badkamer kan volledige naar wens worden samengesteld. In onze showroom in Amersfoort kunt u ideeën op doen en terecht voor een persoonlijk adviesgesprek. Neem direct contact op middels het contactformulier of bezoek de showroom.

Meer informatie

badkamermeubels

badkamermeubels

Badkamermeubels op maat

Badkamermeubels op maat maken uw badkamer tot een prachtig geheel. Vanuit onze ervaringen zijn er twee grote voordelen van badkamermeubels op maat. Allereerst kunt u loze ruimtes in uw badkamer benutten.

Daarnaast kunnen de verschillende meubels strak op elkaar worden aangesloten waardoor u geen last meer heeft van naden waar vuil tussen kan gaan zitten. Deze twee grote voordelen dragen bij aan een efficiënte en hygiënische badkamer.

 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden om badkamermeubels op maat te laten maken en volledig te laten voldoen aan uw wensen? Breng een bezoek aan de showroom en bekijk de meest recente ontwikkelingen op het gebied van badkamers en sanitair.

Wij stellen graag samen met u de badkamer van uw dromen samen. Kiest u voor een badkamer op maat? Martinique badkamers geeft u persoonlijk advies!

Afspraak maken

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in de badkamer showrooms van Martinique. Daarnaast heeft u meteen een goed overzicht over onze complete badkamers aanbiedingen. Voor meer informatie voor u badkamer te installeren kan u altijd vrijblijvend contact met ons op nemen.

Contact opnemen

badkamermeubels

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak