Badkamer op maat

 

 

Badkamer op maat: uw stijl gerealiseerd tot in detail

Heeft u specifieke wensen voor een compleet nieuwe badkamer? Of wilt u iets anders dan een standaard badkamer? Kies dan voor een badkamer op maat bij Martinique Badkamers. Wij zorgen ervoor dat uw badkamer compleet op maat is en dat er niets aan ontbreekt. Bij een badkamer op maat geeft u uw eigen wensen door en vertalen wij deze samen tot uw droombadkamer.

 

Martinique Badkamers heeft al meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende badkamers. Deze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij u uitstekend kunnen adviseren. Dus twijfelt u over de aanleg van een nieuwe badkamer? Loop een keertje binnen in onze showroom om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Geen idee is bij ons te gek. Zwarte vloertegels, douchedeuren op maat, badkamer in kurk of beton ciré of een mooie wandcloset? Wij vertalen graag uw wensen naar uw badkamer op maat.

 

Maak nu vrijblijvend een afspraak in onze winkel in Amersfoort om uw wensen te bespreken.

 

Afspraak maken

badkamer op maat

badkamer op maat

Inspiratie voor uw badkamer op maat

Wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen badkamer op maat? Kom dan ook eens langs in onze showroom. Wij hebben onze showroom zo ingericht dat u een goede indruk krijgt van alle mogelijkheden die wij bieden.

 

De inspiratie die u opdoet kunnen wij samen met u vertalen naar uw eigen droombadkamer. Wij kunnen uw idee tot in de puntjes realiseren en denken bovendien graag met u mee. Wij kunnen maatwerk leveren in de breedste zin van het woord.

 

Heeft u een specifieke wens over het soort tegels dat op de muur moet komen? Of heeft u iets moois op internet gezien dat u graag in uw eigen badkamer gerealiseerd wil hebben? Dat is bij ons geen probleem.

 

Bovendien kunnen wij ook massief eiken houten meubelen op maat maken in diverse kleuren gegoten worden. De houten meubelen op maat zijn van hoge kwaliteit. Neem een kijkje om te zien wat wij bedoelen.

 

Maak vrijblijvend een afspraak. Onze koffie staat klaar!

 

Bezoek onze showroom

Full service bij Martinique Badkamers

Bij Martinique Badkamers kunt u rekenen op full service. Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp van uw nieuwe badkamer, maar een team van ervaren medewerkers kan ook uw badkamer op maat installeren met de laatste technieken.

 

Naast badkamers op maat, kunt u bij ons ook terecht voor douchedeuren op maat. Valt uw douche niet binnen de standaard maten of bent u op zoek naar iets specifieks? Wij kunnen uw wensen laten vertalen naar zowel een douchedeur of een cabine op maat.

Alle douchedeuren worden gemaakt van 8 mm veiligheidsglas en worden naar wens voorzien van een vuil en water afstotende laag. Dat maakt het schoonmaken een stuk gemakkelijker. Daarnaast kunnen wij uw douchedeur op maat voorzien van een afbeelding of tekst in een speciale stickerfolie.

 

Contact

Badkamer op maat

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak