Badkamer laten ontwerpen

Badkamer op maat gemaakt

Bij Martinique Badkamers kunt u geheel gratis en vrijblijvend een badkamer laten ontwerpen. Samen met u gaan wij om de tafel zitten om al uw wensen te bespreken. Een badkamer laten ontwerpen vergt kennis en vakmanschap, het inschakelen van een badkamerspecialist voorkomt dan ook veel problemen achteraf.

Wij adviseren u onder andere over de loop- en staruimte, materialen, maar ook de gezinssamenstelling speelt een belangrijke rol om een badkamer op maat te laten ontwerpen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom in Amersfoort en laat u inspireren.

 

Afspraak maken

Exclusieve badkamer

moderne badkamer op maat

De voordelen van een badkamer op maat

Martinique Badkamers ontwerpt, bouwt, renoveert en monteert complete exclusieve badkamers. Wij zijn geen standaard sanitair winkel. Martinique inspireert en wilt u met name betrekken in het complete ontwerpproces van uw badkamer. Een complete badkamer laten ontwerpen biedt diverse voordelen:

 

  • Uniek design;
  • Maatwerk sanitair;
  • Plaatsing door een specialist;
  • Persoonlijk ontwerp van gehele badkamer.

 

In onze showroom in Amersfoort kunt u dan ook volop inspiratie opdoen. Zo hebben wij een groot aantal ligbaden, regendouches en complete klassieke en moderne badkamers tentoongesteld staan. Zo krijgt u direct een idee wat er zoal door Martinique Badkamers gerealiseerd kan worden.

Van het renoveren van uw huidige badkamer tot compleet een nieuwe badkamer laten ontwerpen die geheel aan uw wensen voldoet. Neem contact met ons op voor advies op maat of kom langs in onze showroom wanneer het u uitkomt.

 

Kom langs in de showroom

Een complete badkamer inclusief installatie

Bij Martinique Badkamers kunt u terecht voor zowel fullservice badkamers, als diverse sanitair producten. Zo leveren wij onder andere badmeubels van teak, douchedeuren op maat, exclusieve wand- en vloertegels en nog veel meer in verschillende stijlen. Bovendien kunnen wij uw badkamer ook laten installeren.

Alles onder één dak. Wel zo gemakkelijk! Wilt u een uniek ontwerp laten maken? Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

 

Ons portfolio

landelijke badkamer

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak