Badkamer installeren

Badkamer installeren

Bent u opzoek naar een ervaren en betrouwbare specialist op het gebied van sanitair en badkamer? Bij Martinique bent u aan het juiste adres om u badkamer te installeren. Vanuit onze ruime showroom in Amersfoort helpen wij u graag op weg met het samenstellen van een nieuwe badkamer.

Vervolgens komen onze specialisten uw badkamer installeren, zodat u binnen no-time kunt ontspannen in uw nieuwe badkamer.

 

Bovendien bieden wij ook complete badkamers aanbiedingen aan van de beste kwaliteit. Badkamer installeren?

 

Breng een bezoek aan onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

moderne badkamer op maat

badkamer op maat

Martinique gespecialiseerd in badkamers en sanitaire

Als leverancier zijn wij gespecialiseerd in badkamers, sanitair, vloertegels en wandtegels in de regio Nijkerk, Amersfoort, Putten en nog veel meer. Bent u op zoek naar complete badkamers aanbiedingen? Dan bent u ook voor dit bij ons aan het juiste adres.

Naast de complete badkamers aanbiedingen die wij u aanbieden. Leveren wij ook maatwerk die zich enkel en alleen op de wensen van de klant richt, waardoor het idee dat u heeft tot in de puntjes gerealiseerd kan worden.

Een team van ervaren medewerkers kan voor u uw nieuwe badkamer installeren met de laatste technieken en dat in zowel landelijke als moderne vorm. Badkamer installeren?

 

Bezoek de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op.

Afspraak maken

Bij Martinique Badkamers heeft de klant het voor het zeggen!

U kunt bij Martinique badkamers terecht voor full service badkamers en tevens voor diverse sanitair producten, zoals wandclosets, badmeubels van teak, douchedeuren op maat, wandtegels badkamer, zwarte vloertegels, de Geberit Aquaclean en meer.

 

Op het moment dat u een nieuwe badkamer laat installeren door Martinique bent u verzekerd van echte vakmensen die te allen tijden goed zullen overleggen met u om de badkamer precies zoals gewenst te installeren.

 

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in de badkamer showrooms van Martinique. Daarnaast heeft u direct een goed overzicht over onze complete badkamers aanbiedingen. Voor meer informatie voor u badkamer te installeren kan u altijd vrijblijvend contact met ons op nemen

Contact opnemen     Bekijk showroom

badkamer installeren

Afspraak in de showroom

Persoonlijk & uniek ontwerp

Breed assortiment

Ontwerp t/m plaatsing

Altijd open op afspraak