MARTINIQUE BADKAMERS

Badkamer installateur

DÉ BADKAMER INSTALLATEUR VOOR UW BADKAMER!

Zoekt u een badkamer installateur voor het plaatsen van nieuwe badkamer? Bij Martinique badkamers doen we zowel het ontwerp als de installatie voor u. Zo heeft u maar één partij waar u zaken mee doet. Wel zo makkelijk! We hebben ervaring met de meest uiteenlopende soorten badkamers en zorgen altijd voor een uniek en persoonlijk ontwerp. Kom inspiratie opdoen in onze showroom en laat gratis een 3D-ontwerp maken. De plaatsing laat u over aan onze badkamer installateur. Maak vrijblijvend een afspraak via ons contactformulier.

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

BADKAMER ONTWERPER EN INSTALLATEUR

Onze specialiteit is het ontwerpen en maken van exclusieve badkamers, waarbij we ook rekening houden met uw budget. We denken graag met u mee. En op basis van uw wensen en ideeën ontwerpen wij voor u een droombadkamer in de stijl van uw voorkeur. Zo ontstaat er een uniek en persoonlijk ontwerp.

Dit ontwerp zetten we om in een 3D-model, waardoor u meteen ziet of de vloerindeling voor u werkt en of alles stijlkeuzes uitpakken zoals u voor ogen heeft. Zo niet, dan passen we dit eenvoudig voor u aan. Zo kunt u gemakkelijk meerdere opties uitproberen. Wanneer u helemaal tevreden bent zorgt onze badkamer installateur voor de realisatie van uw badkamer.

BREED ASSORTIMENT IN ONZE SHOWROOM

Wat onze badkamer installateur allemaal voor u kan maken, ontdekt u in onze showroom. We hebben een breed assortiment met tegels in veel verschillende soorten, kleuren en formaten. De laatste trends op sanitairgebied en de mooiste badmeubelen.

Onze stijlstudio’s geven u een goed idee van wat er allemaal mogelijk is. We hebben ze in de stijlen: landelijk, modern en wellness. Maar uiteindelijk is de keuze natuurlijk aan u. Wij hebben luxe baden, dubbele wastafels, stoomdouches, sunshowers, sauna’s en bubbelbaden. Vertel ons wat u wilt en onze badkamer installateur komt het bij u maken!

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Wanneer u kiest voor de badkamer installateur van Martinique bent u verzekerd van een unieke badkamer van hoge kwaliteit die helemaal naar uw zin is. Ook bent u bij ons verzekerd van:

  • Breed assortiment
  • Vaste monteurs
  • 25 jaar ervaring
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
  • Gratis 3D-ontwerp
  • Eigen parkeerplekken
  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

AFSPRAAK INPLANNEN BIJ MARTINIQUE BADKAMERS

Wilt u onze badkamer installateur inhuren voor het plaatsen of renoveren van een exclusieve badkamer? Vul dan ons contactformulier in en maak een afspraak in onze showroom. Liever bellen of e-mailen? Dat kan via 033-24 644 70 en info@martiniquebadkamers.nl.