MARTINIQUE BADKAMERS

Badkamer Gelderland / badkamer showroom Gelderland

BADKAMER OP MAAT LATEN PLAATSEN IN GELDERLAND

Kan de badkamer van uw huis in Gelderland wel een make-over gebruiken? Martinique Badkamers beschikt over jarenlange ervaring. Onze specialiteit? Het ontwerpen én plaatsen van betaalbare badkamers die helemaal aan uw wensen voldoen. Verschillende stijlen zijn mogelijk, zoals de landelijke, moderne en wellness badkamer. Maak vrijblijvend een afspraak in onze uitgebreide showroom in Gelderland. Dan maken we graag een persoonlijk en uniek ontwerp voor u.

Landelijke badkamer met ligbad
Landelijke badkamer met inloopdouche

LAAT ONS UW DROOMBADKAMER ONTWERPEN ÉN PLAATSEN

Martinique Badkamers levert het complete pakket, oftewel full service! Wij maken namelijk het badkamerontwerp voor u en doen ook de plaatsing. Bij het ontwerp houden wij rekening met uw wensen en budget. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk ontwerp waardoor het helemaal uw badkamer wordt.

Een leuke extra is dat wij gratis een 3D-ontwerp voor u maken. Zo heeft u meteen een goed beeld van het eindresultaat. En is het makkelijker voor u om in te schatten hoe deze badkamer er bij u thuis in Gelderland uit zal zien. Als u helemaal tevreden bent maken we een afspraak maken voor de plaatsing door onze ervaren vakmensen.

KOM INSPIRATIE OPDOEN ONZE BADKAMER SHOWROOM

Zien wat er allemaal mogelijk is op badkamergebied kan in onze badkamer showroom in Gelderland. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Wij hebben diverse badkamers voor u opgesteld, zoals moderne, landelijke en wellness badkamers! Ook vindt u bij ons de laatste badkamertrends en -innovaties.

Let, terwijl u rondkijkt, vooral op wat u mooi vindt. En vergeet even de afmetingen en vorm van de badkamer van uw huis in Gelderland. Kijk vooral naar wat u aanspreekt. Wij vinden met onze jarenlange ervaring altijd wel een oplossing om uw wensen te realiseren. En zo nodig maken we een badkamermeubel op maat voor u, of zelfs een complete douchecabine!

WAAROM NAAR MARTINIQUE BADKAMERS?

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van de meest uiteenlopende badkamers. De badkamer van uw dromen? Die maken wij voor u! Wie in Gelderland een badkamer door ons laat maken, kan rekenen op:

  • Gratis 3D-ontwerp
  • Breed assortiment
  • 25 jaar ervaring
  • Altijd open op afspraak (ook in de avond)
  • Vaste monteurs
  • Van ontwerp tot plaatsing
  • Eigen parkeerplekken
  • Persoonlijk en uniek ontwerp
Landelijke badkamer dubbele wasbak
Martinique Bathrooms
4.4
Gebaseerd op 8 recensies
powered by Google
Kees JansenKees Jansen
13:33 17 Oct 20
Henri van den IJsselHenri van den IJssel
10:13 30 Apr 20
Michael KreijneMichael Kreijne
21:15 08 Nov 19
Alexander KronenburgAlexander Kronenburg
09:13 29 Sep 19
Djuri VermeerDjuri Vermeer
09:37 30 Nov 17
Henk TeunissenHenk Teunissen
21:33 12 Jan 17
Badkamer advies is perfect en het installeren en plaatsen door Steef is helemaal perfect.na 2 jaar kapotte transformator, zonder kosten binnen enkele dagen gratis vervangen, dat noem ik service ten top.we zijn nog steeds zeer tevreden met de badkamer
js_loader

AFSPRAAK MAKEN IN ONZE BADKAMER SHOWROOM

Wilt u een smaakvolle badkamer laten plaatsen in uw huis in Gelderland? Maak dan vrijblijvend een afspraak in onze showroom. Gebruik hiervoor ons contactformulier. Bel ons op 033-24 644 70. Of stuur een e-mail naar info@martiniquebadkamers.nl.